2777
2789
عنوان

باز مادرشوهرم هووووف

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست
این باز نمیتونمبخدا انقد بهم سخت گدشت برو ملاقات شوهرت تنهاست.برو بجاش سرکارش کاراش انجام بده برو سر ...

انجام نده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرت بگم نتونستم کاری کنمپرسیدم‌گفته نمیشهبا اینکه هزار بار این کارو برا صدتا غریبه کردم و میدونم ش ...

نه بگوانجام نمیدم ودعامیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هنو انجام ندادم مثه خوره شده

درکت میکنم ممکنه بعدش حس کنی بهت بد کردن بعدش ازت سوءاستفاده هم کردن اون حس انتقام تو دلت نهفته بشه

میتونی از زاویه دیگه هم نگاه کنی که اونا زیر دینت میرن و تو بزرگواری درحقشون میکنی. بنظرم اگه کارشونو راه میندازی یک بار هم که شده منتشو بذار که درجواب بی توجهی شون، تو لطف کردی در حقششون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم

این اتفاق، کارمای اوناست، چرا باید تو کار خدا دخالت کنی؟

بسیار مقتدرانه اصلا کنار بکش، خودت رو بزن به ندیدن و نشنیدن، تو شرایطی قرار نگیر که کسی ازت درخواست کمک کنه. و اگر هم کردن بسیار محکم و مقتدر بگو : No!

و دیگه حرفی نزن. هرچی حرف رو کش بدی، اونا هم درخواستشون رو تکرار میکنن. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزماین اتفاق، کارمای اوناست، چرا باید تو کار خدا دخالت کنی؟بسیار مقتدرانه اصلا کنار بکش، خودت رو ب ...

دقیقا فک کن ینی دوستمم بهم گفت.

گف حتما از اه دل تویه .خیلی بخدا دلم شکست باهام اونجوری کزدن 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓