2777
2789
عنوان

باز مادرشوهرم هووووف

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاری کن. برای خدا این کار رو بکن نه برای مادرشوهر

چزا اونا منو ول کردن تو شهر غریبی که تنها کس و کارم اونا بودن

پشت سرمم گفتن اون زرنگه میتونه خودش جم کنه زندکیشو

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
برای شما چکار نکردند که اینقدر سنگین شده می خوام ببینم من بودم چکار میکردم

یه مشکلی پیش اومد برامون من بجای شوهرمم هم رفتم سرکارش بچهام‌تنها بودن.شوهرم مریص شد بدجور افتاد بیمارستان.

مجبور بودم بجای اونم برم سرکار.بخدا فقط قرار بود پیش بچه م بمونه.ی چای چیزی بده دست شوهرمبخدا گف میرم خونمون برات دعا میکنم‌کاری داشتی بزنگ

اگه قلبا راضی نیستی انجام نده چون اگه خلاف میلت کمکشون کنی بعدا مثل خوره میوفته به جونت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه مشکلی پیش اومد برامون من بجای شوهرمم هم رفتم سرکارش بچهام‌تنها بودن.شوهرم مریص شد بدجور افتاد بیم ...

عزیز بد کردن باهات. بنظرم کاری انجام نده براشون. همسرت خوب پدر مادرشن. بگو خودت میخوای رسیدگی کن. مانعت نمیشم. 

مهربان باشیم   
اصلا نمیتونم‌بگم اره

منوالان سرموببرن ۱۰دقیقه دگه کمک بخوان پامیشم سربریدمومیچسبونم روگردنم براشون انجام میدم بعدخودموسرزنش میکنم چرااینکارکردی بعضی وقتادلم میخوادسنگ بشم امانمیتونم ازاین اخلاقم متنفرم باعث سواستفاده بقیه میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو خوبی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

بخدا میده خدا

ولی اینا خیلی پرروین

ینی بخدا فقط وقتی کار دارن تو این شهر غریب یادم‌میفتن

منوالان سرموببرن ۱۰دقیقه دگه کمک بخوان پامیشم سربریدمومیچسبونم روگردنم براشون انجام میدم بعدخودموسرز ...

این باز نمیتونم

بخدا انقد بهم سخت گدشت 

برو ملاقات شوهرت تنهاست.

برو بجاش سرکارش کاراش انجام بده 

برو سرکار خودت 

بچه ت مدرسه ای بخدا ناهار شانم نداشتمیم

یه مشکلی پیش اومد برامون من بجای شوهرمم هم رفتم سرکارش بچهام‌تنها بودن.شوهرم مریص شد بدجور افتاد بیم ...

واقعا چرا از پسرش همچین چیز کوچکی رو دریغ کرده 

اگه می تونی کارشون رو راه بنداز ، بخاطر شوهرت و نشون دادن بزرگواری خودت و البته به شوهرت بگو که بهشون یادآوری کنه باهات چکار کردند و بگه فقط بخاطر گل روی اون تو اینکار رو کردی 

چون بعضی ها جنبه ندارن و یا فراموشکارن

عزیز بد کردن باهات. بنظرم کاری انجام نده براشون. همسرت خوب پدر مادرشن. بگو خودت میخوای رسیدگی کن. ما ...

بنطرت بگم نتونستم کاری کنم

پرسیدم‌گفته نمیشه

با اینکه هزار بار این کارو برا صدتا غریبه کردم و میدونم شوهرمم باور نمیکنه

واقعا چرا از پسرش همچین چیز کوچکی رو دریغ کرده اگه می تونی کارشون رو راه بنداز ، بخاطر شوهرت و نشون ...

جلو اونا مثه نوشه