2777
2789
عنوان

نامادری های سایت

1011 بازدید | 115 پست

چقدر صحبت های (بعضی) نامادری های سایت ناراحت کننده‌ست...

شما میدونستی اون بچه خواهی نخواهی تو زندگی پدرشه و قطعا نیاز به توجه و صبر و صد البته عشق و محبت داره 

شما وقتی انتخاب میکنی همسر یه مرد بچه دار بشی، انتخاب کردی مادر اون بچه هم بشی و موظفی مادری کنی واسش! 

اگه نمیتونی خب از ابتدا قبول نمیکردی.

نمیدونستی اینقد سخته؟ خب جدا شو و بیشتر از این به روان اون بچه ضربه نزن؛ اون یه بار سنگین روانی از طلاق پدر مادرش تجربه کرده. شما چرا دردِ رو درد میشی واسش؟ 

دلیل استفاده‌م از کلمه نامادری به خاطر این بود که اصلا مادری نمیکنید. بحث اونایی که بدون ارتباط بیولوژیکی با جون و دل و تمام عشقشون با دلبندشون رفتار میکنن جداست❤️

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق میگی 

چندین و چند مدل دیدم توو سایت ک خودشون آویزون آقاهه شدن تا باهاش ازدواج کنن اوایلش واسه اینکه بگن ما خیلی خوبیم فقط ما رو بگیر برا بچه مادری میکردن بعدش ک جا افتادن دیگه اون روشونو نشون دادن

اون بچه قبل از تو بوده خانم محترم و اون بچه از خون و جون اون پدره تو نمیتونی انقدر راحت از هم دورشون کنی البته بعضی شیطون صفتا میتونن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خیلی کثیف هستن یکیشون می گفت شوهرمو تشویق کردم برای مزایا حضانت بچه رو از مادرش بگیریم بدیم به مادرشوهرم،خودس هم رفته بود دفتر وکیل یعنی پول می خواست ولی بچه رو نگه نمی داشت 

من بمیرم هزار بار برای اون بچه

خیلی قلبم میگیره 

اولین پناه بچه خونه‌ست 

اگه اونجا هم احساس امنیت نکنه تا آخر عمرش نمیتونه بفهمه امنیت چیه 

خدایا ب من ک هیچی ندادی تو این دنیا جز درد جز بدبختی جز گرفتاری و متلاشی شدنالتماست میکنم یا بچه به ...

الهی امین همه نگرانیم اینه ،همیشه میگم خدا تا بچه هام از آب و گل در نیومده منو نبر ،نزار بیوفتن زیر دست یکی مثل این نامادرها

حق میگی چندین و چند مدل دیدم توو سایت ک خودشون آویزون آقاهه شدن تا باهاش ازدواج کنن اوایلش واسه اینک ...

اون شیطان صفت هیچی 

چقدر اون پدری که به خاطر زنش از جیگر گوشه‌ش میگذره حال به هم زنه 

خیلی کثیف هستن یکیشون می گفت شوهرمو تشویق کردم برای مزایا حضانت بچه رو از مادرش بگیریم بدیم به مادرش ...

خدا لعنتش کنه.چقدر یه عده ترسناکن

اینا چطور خودشون مادر میشن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

خیلی کثیف هستن یکیشون می گفت شوهرمو تشویق کردم برای مزایا حضانت بچه رو از مادرش بگیریم بدیم به مادرش ...

امیدوارم با نتیجه کارش همین دنیا بسوزه و بسازه 

مردی که از بچش بگذره گذشتن از زنش براش خیلی راحت تره 

برا بچه کس دیگه مادری کردن وحشتناک سخته.تقریبا میشه گفت غیر ممکنه.نمیدونم چرا قبول میکنن اصلا همچین ازدواجی رو‌.هم خودشون اذیت میشن هم اون طفل معصوم رو اذیت میکنن.خدا سایه همه پدر مادرا رو رو سر بچه هاشون حفظ کنه