2777
2789
عنوان

نامادری های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 115 پست
انشاالله نوه های بچه هاتم ببینی عزیزم

ممنون ولی وقتی خواب هستن هر شب نکاشون میکنم از اینکه دعواشون کردم از دستشون عصبی بودم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه فردا دیگه بیدار نشم تا عذر خواهی کنم اما فردا دوباره میشم همون مادر سختگیر

دوتا این مدلی میشناسم که وحشت‌انگیز هستن

ولی یه دونه مادرخوانده هم اینجا هست که برای آزمون پسرخوانده اش عین یه مادر خوشحال بود دمش گرم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه کس دیگه مادری کردن وحشتناک سخته.تقریبا میشه گفت غیر ممکنه.نمیدونم چرا قبول میکنن اصلا همچین ...

با حرف اولتون موافق نیستم 

میلیون ها بچه به سرپرستی گرفته میشن و بهترین زندگی رو زندگی میکنن

اما با حرف دومتون خیلی موافقم 

تو که نمیتونی بی جا میکنی مسئولیتش رو قبول میکنی

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

دوتا این مدلی میشناسم که وحشت‌انگیز هستنولی یه دونه مادرخوانده هم اینجا هست که برای آزمون پسرخوانده ...

بله بعضیاشون فرشته رو زمینن.

خدا لعنتش کنه.چقدر یه عده ترسناکناینا چطور خودشون مادر میشن

بهش گفتم از این شوهر بچه دار نشو که هفت ساله به بچه نفقه نداده دیدنش نمیره همش هم میگی شوهرم این بچشو به فرزندی قبول نداره،می گفت نه من بلدم شوهرمو راضی کنم چون منو دوست داره بچه ی منو دوست داره الان هم حامله هست

امیدوارم با نتیجه کارش همین دنیا بسوزه و بسازه مردی که از بچش بگذره گذشتن از زنش براش خیلی راحت تره

زنه و مرده دوتاییشون لنگه ی هم هستن کثیف،ولحن به درد هم می خورن و باهم کنار میان چند وقت یک بار تاپیک میزنه روان مادرها رو بهم میریزه 

وقتی با یکی ازدواج میکنی که بچه داره 

یعنی داری هم مرد و قبول میکنی هم بچه. این حرفا که پیشمون زندگی نمیکنه هم کشکشه 

حضور اون بچه تو زندگی پررنگه

چه 1 سالش باشه ،چه 40 سالش باشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بهش گفتم از این شوهر بچه دار نشو که هفت ساله به بچه نفقه نداده دیدنش نمیره همش هم میگی شوهرم این بچش ...

کدوم تاپیک

برم فحشش بدم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بهش گفتم از این شوهر بچه دار نشو که هفت ساله به بچه نفقه نداده دیدنش نمیره همش هم میگی شوهرم این بچش ...

شوهرش اگه بچه دوست بود الان شرایط بچه اول این نبود

کدوم تاپیکبرم فحشش بدم

منم اونجا بودم کامنت نذاشتم

مادر بچه ماما بود و مطب سرشم شلوغ 

پدر بچه که حضانت باهاشه هم تو شهر نبود 

میگفت زنگ زدن بهم گفتن برو بچه رو از مدرسه بگیر من نمیرم مسئولیتی ندارم میخواستن بچه دار نشن به من ربطی نداره!

منم اونجا بودم کامنت نذاشتممادر بچه ماما بود و مطب سرشم شلوغ پدر بچه که حضانت باهاشه هم تو شهر نبود ...

حالم بهم خورد 

تازه نفرین هم میکرد🤣

آدمی که نفرین میکنه 

بی وجود ترین ادمه

از کسایی که نفرین میکنن واقعا چندشم میشه، واقعا