2777
2789
اره بیماری پوستی من فوری رفته نیس من مدل لک هس جای تو دید هم نیس بیشتز دنبال اینم خطزی نداشته باشه ...

طیف داره بهتره با متخصص پوستت مشورت کنی 

ولی تو موارد شدید که به بافت و عضله و استخوان و مفصل و... تاثیر میذاره به دارو و درمان های پزشکت عمل کنین که پیشرفت نکنه نگران نباش❤️

جوجه پرستار

طیف داره بهتره با متخصص پوستت مشورت کنی ولی تو موارد شدید که به بافت و عضله و استخوان و مفصل و... تا ...

رفتم ازمایش دادم تست عفونت هم‌گرف‌ی سوزن زد تو ساعد  گف‌پنج شنبه بیا ازمایشگاه چک کنیم. تحت نظر دکترم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

15 ساله؟ ازدواج کرده بود!؟ بنده خدا

اره ۱۵ سالش بود،والا میگفتن اون روز عروسیش بوده،راست و دروغشو دقیق نمیدونم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بنده خدا پسر بود یا دختر؟

دختر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
💔شاید ازدواج اجباری بوده 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

شاید،باباش و نامزدش آوردنش ولی ما سوالی نپرسیدیم ازشون،دختره مشخص بود زندگی اوکی ای نداشته،کل دستاش جای زخمای قدیمی بود،از بالا تا پایین دستاش خط خطی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید،باباش و نامزدش آوردنش ولی ما سوالی نپرسیدیم ازشون،دختره مشخص بود زندگی اوکی ای نداشته،کل دستاش ...

💔

خب هیشکی از دلخوشی اینکارو نمیکنه هرچند اون دنیاشم رفت

چرا اومد ؟ مگه نخورده بود بمیره؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من م اول طرح داشتم یه مرد بود با پدرش دعوا کرده بود قرص خورده بود نگو عطاری قرص برنج نداده بود یه چی ...

یبار یکی از نزدیکامم رفته بود عطاری قرص برنج گرفت خورد نگو گیاهی بوده الکی

نصف قرص و خورده بود

هی منتظر شد حالش بد شه نشد

اخر روشو خوندیم دیدیم الکیه

اولش که افت فشار خون داشت ما فهمیدیم کار تمومه بعد افت سطح هوشیاری و بی قراری که اینتوبه شد یعنی از ...

چرا زود اینتوبه شد😳این جور مریضا اولش که میان بشدت خوشحال سرخوش پر حرف و اوکی هستن.یهو اعت لول میدن