2777
2789
عنوان

نامادری های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 115 پست
آدمی که نفرین میکنه بی وجود ترین ادمهاز کسایی که نفرین میکنن واقعا چندشم میشه، واقعا

این کلا با نفرین و بی نفرین بی وجود بود 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

حالا یکی بگه من چکار کنم تازه رفتم تو ۲۳ سال باردارم 

شوهرم ۱۴ ساله مادرش فوت کرده باباش زن گرفته نامادری دارن یه داداش داره کلاس نهمه اولش شوهرم بهم گفت با ما زندگی کنه دوست ندارم بره پیش بابام زیر دست زن بابا چون خیلی دوتاشون اذیت شدن منم قبول کردم چون ازدواجمون سنتی نبود به شوهرم علاقه داشتم دلیل قبول کردنم این بود هی میگفتن آرومه پسر خوبیه منم چند بار در طول عقد دیدمش اصلا حرف نمیزد خیلی آروم بود منم تقریبا ۱ هفته بعد عروسیم که پریود شدم بعد چند روز باردار شدم 

اوایل رفتار برخوردش خوب بود حدود ۱ ماه الان خیلی زجرم میده با حرفاش کاراش واقعا گاهی عصبیم میکنه حالم بد میشه 

با گوشی حرف میزنم هی دنبال اینه با کی حرف میزنم قطع ک میکنم سوال پیچم میکنه اون شب تا ۱۱ ونیم شب ظرف شستم گفتش گرسنمه برم دوتا تخم مرغ آب پز کنم گفتم خوردی ظرف رو بشور واقعا نمیتونم بعدش بیام بهم میگه پس تو وظیفه ت چیه تو بشور منم اخم کردم در طول ماه هی شارژ و نت میفرستم گفتم کمی رعایت کن میگه قول ولی بازم اصلا گوش نمیده میگه پس تو چرا استفاده کنی من نکنم یه شب با شوهرم جفتمون کلیپ اینستا نگا میکردیم میخندیدیم صبح بهم میگه دیشب چی میگفتین بهم انقد خندید😬😬

حالا واقعا من مقصرم یا اون 

بخدا کلافه شدم از دستش بچه هم نیست بگم نادونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش اگه بچه دوست بود الان شرایط بچه اول این نبود

شوهرش وخودش هول هستن زنها وقتی شوهرش تو زندان بوده با این شوهر تو بیمارستان آشنا میشه و بعد از طلاق باهم ازدواج میکنن تازه چند هفته هست اومده خونه شوهرش می گفت صیغه بودیم مرده هفته ای یک شب برای رابطه می‌برد خونش دوباره همون شب برش میگردوند خیلی دنبال عقد داعم بود که مرده عقدش کرد دنبال ابن بود تو صیغه حامله بشه 

کدوم تاپیکبرم فحشش بدم

تا لو می‌ره میاد همه رو فحش میده قفل می‌کنه الان هم تو پر بازدید هست کاربریش به سوی خوشبختی هست ،تو تایپکهای قبلش خیلی ذات خودش رو نشون داده از بچه متنفره بچه رو تو خونش آخر هفته ها راه نمی‌ده بچه می‌ره خونه مادرشوهر که بیشتر وقت‌ها پدر بچه اصلا نمیره سر بزنه تنها میمونه اونجا ،مادر بچه بعد هفت سال تازه یک ساله شکایت کرده نفقه میگیره پدر بچه یک ماه پول دندون پزشکی داده بود زنه دیگه نزاشت دومیلبون نفقه رو بریزه می گفت ما بیشتر از نفقه برای دندونش این ماه خرج کردیم یعنی بچه خودش هم بود چون دندون درست کرده تا آخر ماه غذا نمی خورد کلاس نمی رفت خوراکی نمی خورد

تا لو می‌ره میاد همه رو فحش میده قفل می‌کنه الان هم تو پر بازدید هست کاربریش به سوی خوشبختی هست ،تو ...

🙂

دلم کباب شد برای بچه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

🙂دلم کباب شد برای بچه

یکی دیگه هم هست مامان پرهام پسر شوهرش بیست سالشه همه تاپیکهاش اینه که چرا از خونه ی من نمیره جدا زندگی کنه پسرها دیگه پانزده سالگی باید تنها زندگی کنند ،حالبه پسر خودش سیزده سالشه گفتم یعنی دوسال دیگه نامادری پسرت اونو پرت می‌کنه بیرون،گفت نه پسر من با ادبه این باید از خونه بره من راحت نیستم 

یکی دیگه هم هست مامان پرهام پسر شوهرش بیست سالشه همه تاپیکهاش اینه که چرا از خونه ی من نمیره جدا زند ...

😐😐😐😐😐😐😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

رفتی تاپیک رو ببینی برو تاپیک های قبلی صفحه ده گفته رفتم دفتر وکیل به مادر بچه میگه هرزه بچه رو نفری ...

وای وای چه بیشعوره 

واای

حالا یکی بگه من چکار کنم تازه رفتم تو ۲۳ سال باردارم شوهرم ۱۴ ساله مادرش فوت کرده باباش زن گرفته نام ...

اون بچه هست چون هم صحبتت نداشته نمیدونه چیکار کنه نامادری هم که دلش نسوخته خوب تربیتش کنه پدرش باید مسولییت قبول کنه از خدا خواسته بچه رو پرت کرده بیرون،بعش دستور نده شما مادرش نیستی مادرانه رفتار نکن خیلی محترم باش فقط زن برادر براش تعیین تکلیف نکن طرفدار و هم به شوهرت بگو بهش تذکر بده کمک کنه،من خودم بچه نوجوان دارم هیچ وقت نمی‌زارم تو خونه کار کنند میگم مگه چقدر تو خونه ام هستن اونم مجبور به کار کردن بشن،بره پیش پدرش راختتره هر چی باشه خونه ی خودشه نه خونه زن برادر بفرستینش اونجا 

اون بچه هست چون هم صحبتت نداشته نمیدونه چیکار کنه نامادری هم که دلش نسوخته خوب تربیتش کنه پدرش باید ...

خب من مسئول که نیستم ببینم کی گشنش میشه پشت بندش برم ظرف بشورم ۷ ماهه باردارم بخدا کمرم افتضاح درد میکنه اون روز بهش کارت دادم گقتم برو نوشابه بگیر بعد رو اپن بود فراموش کردم بردارم شوهرم امد به شوخی گفت هانیه هانیه کارت دیدم بردمش اونم از همه فضول تر گفت داداش من رمزش بلدم ۲۰ ۲۰ هست ببرش هر چی پول تو کارت داره ببر

خب من مسئول که نیستم ببینم کی گشنش میشه پشت بندش برم ظرف بشورم ۷ ماهه باردارم بخدا کمرم افتضاح درد م ...

باور کن اون حرفش هم از روی بچگی بوده که رمز رو گفته مشکل شما شوهرته اون باید یاد بگیره زندگی مستقل یعنی چی