2777
2789

کسب معدل بالا از کدوم سخت تره

کدوم بهتره و چرا؟

اساتید کدوم بهتره؟

از تجربه هاتون بگین 

با چیزای موثقی که اطلاع دارید

❌به تصمیم گیری راحت تر من و بقیه کمک کنید 💙

هزینه برام خیلی مهمه 

اعتبار بالای مدرک برام مهمه 

جو دانشگاه و.. برام مهمه 

معدل برام مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه رشته ای میخوای بری رشته های انسانی درپیام نور خیلی خوبه من آمار قبول شدگان آزمون وکالت را دیدم بیشتر فارغ التحصیلان پیام نور قبول شدند ولی برای رشته های پایه آزاد بهتره

ازاد اعتبار مدرکش بیشتربعد دولتی ،دومین مدرک معتبر ازادهپیام نور سخته.

پیام نور تمام امتحانانتش ریز نظر وزارت علوم و تحقیقاته! یعنی استاد یک نمره هم نمیتونه بده 

آزاد هزینه ش زیاده

کلاسا حضوریه

نمره گرفتن آسونه

اکثرا جزوه است و کم حجم

پیام نور غیر حضوریه

منابع اصلی هستن و پرحجم

خود خوان هست

اساتید با سوادی نداره

مدرک جفتشون معتبره

برای پیام نور زحمت زیادی باید کشیده بشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اعتبار مدرک پیام نور کمتر از آزاده.

پیام نور تعداد جلسات و کلاسهاش کمه و چیز زیادی یاد نمی‌گیری.

در آزاد اگر خودت اهل درس خواندن باشی بهتر و بیشتر یاد میگیری و بار علمی بهت اضافه میشه.

کسب معدل بالا از پیام نور سخت تره

اساتید آزاد بهتره

یه تعداد از پیام نورها سطحش بالاست 

اگه میخوای چیزی یاد بگیری برو آزاد اگه رشته ت جوریه که باید ارشد بخونی  مثل روانشناسی و مشاوره و..‌.فرقی نداره کدوم بری فقط پیام نور شهریه ش یک سوم آزاده

اعتبار مدرک پیام نور کمتر از آزاده.پیام نور تعداد جلسات و کلاسهاش کمه و چیز زیادی یاد نمی‌گیری.در آز ...

عجیبه که خیلی جاها گفته شده مدرک پیام نور معتبر تره

با این حال فکر نکنم تفاوتی در مدرک باشه