2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه ❌دانشگاه آزاد یا پیام نور❓چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست

بستگی به دانشگاهت داره کجا باشه مثلا آزاد علوم تحقیقات و تهران شمال و جنوب اینا خب بهتره ولی شهرستان نه 

پیام نور که بیشتر خودت باید بخونی زیاد دانشگاه نمیری

ازاد درسخون باشی بهتر یاد میگیری استاد داره خب اساتیدشم اکثرا با دولتی یکیه

کسب معدل بالا از پیام نور سخت ترهاساتید آزاد بهترهیه تعداد از پیام نورها سطحش بالاست اگه میخوای چیزی ...

من تصمیم دارم تا دکترا برم و تلاشمو بکنم که دولتی بیارم 

ولی نمی‌دونم ارشد بهتری قبول شدن از کدوم دانشگاه راحت تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصمیم دارم تا دکترا برم و تلاشمو بکنم که دولتی بیارم ولی نمی‌دونم ارشد بهتری قبول شدن از کدوم دان ...

الان ارشد میخوای بخونی یا تازه میخوای بری برای کارشناسی؟

ببین عزیزم من خودم لیسانس روانشناسی پیام نور دارم با معدل بالای ۱۸ ولی ارشدم رو میخوام آزاد بخونم با اینکه خیلی فاصله افتاده 

شما هم اگه لیسانست رو گرفتی و برای هزینه هات مشکلی نداری برو آزاد ارشدت رو بگیر

مم بار ها گفتم ث کاملا موثق ببین ازاد و پیام نور تر کدوم رنبه یندی دارن در حال حاضر رتبه اول ازاد دانشگاه علوم تحقیقات هست و خب این دانشگاه آزاد و دانشگاه آزاد های تهران نسبت به پیام نور در جدول رتبه بندی از پیام نور بالا تر هستند باید ببینی وضعیت اون ازاد اون رشته نسبت به پیام نور چه طور و خوب آزاد بچه های باسواد تری دار مطمئن با ش چون پیام نور خودخوانه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نه من کارشناسیمواقعا مرددم

اگه مشکل شهریه دادن داری برو پیام نور

واقعیتش اینه که الان کارشناسی تو کشور ما یه مدرک عمومی مثل دیپلمه بعدا برای ارشد و دکتری دانشگاههای بهتر برو

رشته ت چیه؟

از چه نظر سخته؟

کتابو باید بخونی کامل استاد حزوه‌ نمیدهدک از رو اون خونده بشه و راحت باشه. امتحانا مرکزی تستی هستش و استاد نمیتونه نمره بده. 

ک البته ب نظر من اینا خوبه باید همه جا اینجوری سخت بشه. 

parasoo1989@
کتابو باید بخونی کامل استاد حزوه‌ نمیدهدک از رو اون خونده بشه و راحت باشه. امتحانا مرکزی تستی هستش و ...

چقدر سخت خداروشکر پیام نور نیستم 

نبابا استاد ما سوال میدن می‌خونیم خدا کنه برا ما اینطور نشه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

ببین عزیزم در مورد پیام نور . دانشگاه نیمه حضوریه و رفع اشکال. ولی کتابها هم جوری هستن که خودآموزن. یعنی بخونی متوجه میشی. و کلاسها برای رفع اشکال هست. استاد رو نمیشه نظر داد شهر به شهر فرق میکنه حتی ترم به ترم. یعنی نمیشه گفت اساتید آزاد بهترن یا پیام نور. ولی خوب پیام نور 8 نمره هم میانترم داره که کاملا دست استاده. و شما پایانترم نمره ت از 12 هست که اونم اصلا سخت نیست. کتاب رو که خونده باشی و نمونه سوالات چند ترم قبل هم خونده باشی به راحتی نمره عالی میگیری. و اینم در نظر بگیر چون در پیام نور به خودت متکی هستی راحتتر میتونی آزمون های ارشد یا استخدامی رو قبول بشی. چون روش درس خوندن رو یاد میگیری. شهریه هم خیلی کمتر از آزاده. در مجموع به نظر من اگه فقط گرفتن مدرک برات مهمه و شرایط مالی خوبی داری برو آزاد ولی اگه ادامه تحصیل میخوای بدی یا سر کار بری پیام نور گزینه بهتریه. ضمن اینکه اگه مجبور هم بشی درس بخونی کمک میکنی به مغز خودت که دچار افول نشه.