الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مم بار ها گفتم ث کاملا موثق ببین ازاد و پیام نور تر کدوم رنبه یندی دارن در حال حاضر رتبه اول ازاد دانشگاه علوم تحقیقات هست و خب این دانشگاه آزاد و دانشگاه آزاد های تهران نسبت به پیام نور در جدول رتبه بندی از پیام نور بالا تر هستند باید ببینی وضعیت اون ازاد اون رشته نسبت به پیام نور چه طور و خوب آزاد بچه های باسواد تری دار مطمئن با ش چون پیام نور خودخوانه
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
ببین عزیزم در مورد پیام نور . دانشگاه نیمه حضوریه و رفع اشکال. ولی کتابها هم جوری هستن که خودآموزن. یعنی بخونی متوجه میشی. و کلاسها برای رفع اشکال هست. استاد رو نمیشه نظر داد شهر به شهر فرق میکنه حتی ترم به ترم. یعنی نمیشه گفت اساتید آزاد بهترن یا پیام نور. ولی خوب پیام نور 8 نمره هم میانترم داره که کاملا دست استاده. و شما پایانترم نمره ت از 12 هست که اونم اصلا سخت نیست. کتاب رو که خونده باشی و نمونه سوالات چند ترم قبل هم خونده باشی به راحتی نمره عالی میگیری. و اینم در نظر بگیر چون در پیام نور به خودت متکی هستی راحتتر میتونی آزمون های ارشد یا استخدامی رو قبول بشی. چون روش درس خوندن رو یاد میگیری. شهریه هم خیلی کمتر از آزاده. در مجموع به نظر من اگه فقط گرفتن مدرک برات مهمه و شرایط مالی خوبی داری برو آزاد ولی اگه ادامه تحصیل میخوای بدی یا سر کار بری پیام نور گزینه بهتریه. ضمن اینکه اگه مجبور هم بشی درس بخونی کمک میکنی به مغز خودت که دچار افول نشه.