2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی به نظرم تاپیک و قفل کن

معلمون نیست سر صبحی کاربرا چشونه

شاخ دراوردم من

اینجا گفتن به ی بچه گفتی کثیف و بهش خندیدی

با توپ پر رفتم تاپیک قبلیت و خوندم

شوکه شدم😐

گفتی صورتشو نمیشوره

خندیدنت هم دلیلش و گفتی 

واقعا نیاز به این هحه واکنش بد نداری

نمیدونم چشون شده ملت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اسی به نظرم تاپیک و قفل کنمعلمون نیست سر صبحی کاربرا چشونهشاخ دراوردم مناینجا گفتن به ی بچه گفتی کثی ...

بقران منم نمی‌دونم شانسه منه همه از دنده چپ پاشدن😔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

چرا ادا میاین😐گفت بچه نظافت ندارهخندیدنش هم گفت به دلیل این بود که بچه گریه نکنه چرا اینقدر بزرگش م ...

وقتی بچه دار شدی و بچه ت رفت مدرسه بعد بیا ببینم نظرت همینه.

شما هنوز خودت بچه ای عزیزم فکر میکنی ایشون داره در مورد همکلاسیت صحبت میکنه

سرکار خانم الان وقت کلاسه چرااااا گوشی دستته؟ میدونی حق الناس چیه؟

✅️✅️✅️

الان میگه زنگ تفریحه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وقتی بچه دار شدی و بچه ت رفت مدرسه بعد بیا ببینم نظرت همینه.شما هنوز خودت بچه ای عزیزم فکر میکنی ایش ...

والا من دوتا بچه مدرسه ای دارم

حرف اسی از نظرم موردی نداشت

خب مادر باید به نظافت بچه برسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سرکار خانم الان وقت کلاسه چرااااا گوشی دستته؟ میدونی حق الناس چیه؟

خانوم جان امروز بچه ها جشن داشتن کلاس اولین والی من دو ساعت تو سایت چیکار میکنم😔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

عذر میخام ولی اینا حرفای توی دلم بود و ازون جایی که زشته جلوی همکاران اینارو گف تو سایت دردودل کردم ...

یه توصیه خواهرانه دیگه نی نی سایت اصلا جای مناسبی برای مسائل معلما نیست، در هیچ شرایطی کسی بهت حق نمیده

مگه نمیبینی همه حسادت میکنن عه 

قشر مورد حسادت همش تو سایتن بعد ادعای تدریس دارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".