2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 109 پست
نه عزیزمممم شهره بقرانننن بهترین مدرسه مرکز شهر ولی اون مادرشان نخونده دیگه چیکار کنم

چه جالب 

اینم هست که روش تدریسا فرق کرده 

دیگه همینه معلمی سختی خودشو داره خصوصا دبستان 

پسر یا دختر؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟دانشگاه فرهنگیان نرفتی ؟همونی نیستی که الان تاپیک زدی به بچه هه خندیده بودی گفتی کثیفه و...‌ ...

چرا ادا میاین😐

گفت بچه نظافت نداره

خندیدنش هم گفت به دلیل این بود که بچه گریه نکنه 

چرا اینقدر بزرگش میکنید 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا باید حسادت کنیم 

رفتارتونو درست کنین سنجیده باشه همیشه 

بچه اس میرفتی بلندش میکردی 

خندیدن نداره 

بعدم نباید بگید خالم بهم میخوره ازش 

این یعنی اون بچه هم متوجه میشه حس شما رو 

بده دیگه 

ادامه هم میدین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اونجا که نباید به اون بچه می خندیدی و به جاش باید کمکش می کردی، در رابطه با مساله نظافت واقعا تحمل د ...

عزیزم دوید رف پیش مدیر که صندلیشو جابه جا کنه چون میخاس پیش من بشینه همه کارش براهمین بود گف خانوم به حرفم گوش نمیده بم می‌خنده بخدا تاافتاد پاشدم بیام پیشش فقط چند ثانیه هیچ حرکتی نکردم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده این بچه. از کجا یاد بگیره قوی سه تا خورد زمین گریه نکنه خودش بلند شه

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

من ی چیزیو درک نمیکنمهمه توو نی نی سایت میگن معلمم،پرستارم،پزشکم،کارمند فلان اداره ام،رئیس فلانجام ا ...

من ی بار ب یکیشون گفتم مگه نباید الان سر کار باشی؟ گفت نمیفهمی ما سرانه استفاده از نت داریم؟ من واقعا نمیفهمم چ جوری هم حقوق میگیرن هم کار نمیکنن هم سرانه نت دارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اتفاقا خودش آخر اومد پیشم گفت بچه ها همش اذیتم میکنن همش بهم میگف خانوم من شمارو خیلی دوست دارم حتی ...

اینا والدین همینجور بچه ها هستن

دخترم میگه یکی تو مدرسه خییلی بی ادبه و همه رو میزنه، معلم به عنوان تنبیه گفته برو بیرون کلاس

فرداش پدر و مادر بچه اومدن مدرسه رو گذاشتن رو سرشون 

بخدا انتظار دارن به بچشون نگی بالای چشمت ابروعه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم تو اون تاپیک بودم خب حالا یه لبخند زده تا بچه گریه نکنه دلیل نمیشه اون بچه بره به مدیر بگه

اصلا اینجا یجوری رفتار میکنن انگار قدیسه ان

طرف میگه ی خنده کردم تا بچه نترسه، گریه نکنه 

اصلا خندیدن هم باشه ،وقتی بی فتی ،معلم بخنده، خودتم بخندی، با شوخی خنده تموم میشه 

چند بار تاحالا شده وقتی مدرسه میرفتم، معلم میوفتاد هم خودش می‌خندید هم ما

دیگه بزرگ کردن نداره این موضوع 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم دوید رف پیش مدیر که صندلیشو جابه جا کنه چون میخاس پیش من بشینه همه کارش براهمین بود گف خانوم ب ...

در رابطه با مشکلاتی که داره اول سعی کن خودت حل و فصلش کنی اگه نشد کامل برای مدیر توضیح بده یه وقت سوءتفاهمی پیش نیاد فکر نکنه شما دارید کم کاری می کنید

من ی بار ب یکیشون گفتم مگه نباید الان سر کار باشی؟ گفت نمیفهمی ما سرانه استفاده از نت داریم؟ من واقع ...

سرانه نت داریم ب کار نکردن اونم تایم اداری چ ربطی داره؟

یعنی کار رو تعطیل میکنن تا از نت استفاده کنن؟

ی چیزی شنید الکی ربطش داد ک مثلا بگه من شاغلم 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چرا باید حسادت کنیم رفتارتونو درست کنین سنجیده باشه همیشه بچه اس میرفتی بلندش میکردی خندیدن نداره بع ...

عذر میخام ولی اینا حرفای توی دلم بود و ازون جایی که زشته جلوی همکاران اینارو گف تو سایت دردودل کردم و الی بچه ها با اب دماغاشون میاد ماچم میکنن الان همشون سرماخوردن حتی خورده منم الان بینیم میسوزه ولی هیچ وق جلوشونو نگرفتم بعدم صد بار گفتم که اصن بهم فرصت نداد بیخیال ادمای این سایت همینطورین اشتباه ازمن بود تاپیک زدم😔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

اصلا اینجا یجوری رفتار میکنن انگار قدیسه انطرف میگه ی خنده کردم تا بچه نترسه، گریه نکنه اصلا خندیدن ...

دقیقا

مشخصه همه دلشون از قشر فرهنگی پره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️