2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

1233 بازدید | 109 پست

وای نمی‌دونستم انقد آدم حسود زیاده میان اسمونو به زمین ربط میدن تا حسادتشون رو تخلیه کنند من داشتم مادری که بیسواد بوده اما میاد پیشم انقددد خاکی انقد صمیمی برخورد میکنم که احساس خجالت نکنه و دلش قرص بشه که بچه ش رو می‌رسونم به بقیه بااینکه نمیتونه با بچش کار کنه از زنگ تفریح خودم میزنم بعد میان برام مینویسن ایشالله کارماشو پس بدی ایشالله فلان شی دانشگاه نرفتی با گزینش اومدی سرکار در شان خودته وای باورم نمیشه تو همچین جامعه ای دارم زندگی میکنم خداروشکر زودتر متوجه شدم...

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

همونی ک تاپیک قبلی گفتی به دانش اموزت خورد زمین خندیدی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تو زندگی به یه تیکه سنگ خوبی کنی پر رو میشه خودشو میزنه تو سرت

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختریه که لباس اصلا نمیخره خیلی قانعه پول نمیگیره از کسی اگه با کسی دعوا کنه حتی اگه مقصر نباشه همه طرفدار طرف مقابلن تا سی سالگی به فکر اهدافش نبوده و زندگی روزمره داشته اصلا به فکرش نمیرسیده باید کارو هدف و تلاش کنه تو خونه مونده زیاد تو اقوام و خانواده روش حساب نمیکنن زیاد جدیش نمیگیرن توی دانشگاه یه رشته الکی خونده و در واقع اصلا نمیدونسته یعنی چی انتخاب رشته و هدف و تلاش فکر می‌کرده صرفا باید بره دانشگاه و در طول دانشگاه درس نخونده و فقط خیلی دلش می‌خواسته بره تو محوطه دانشگاه قدم بزنه دانشگاه الآنم سنش رفته بالا هیچ کاری بلد نیست همه ش تو ذهنش دوست داره بره خارج 

این دختر از نظرت چطور آدمیه

واااا مگه فرهنگیان قبول نشدی یعنی چی با گزینش زفتی سرکار

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مگه الان مامان بیسواد پیدا میشه؟ روستای دورافتاده و مرزی تدریس میکنی؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
یعنی چی؟دانشگاه فرهنگیان نرفتی ؟همونی نیستی که الان تاپیک زدی به بچه هه خندیده بودی گفتی کثیفه و...‌ ...

چراهمه فقط تیکه اینکه گفتم کثیفه رو یادشون مونده من یه تومار نوشتم ولی همش منتظرن یه کلمه اشتباه بگی همونم بزنن تو سرت😔

تو معلمی و الگوی بچه هاهر بچه ای ازت توقع دارهخندیدنت خیلی بیجا بود به نظرم

بابا نخندیدم مسخره کنم اینکار روی روی کلی بچه هزاران بار انجام دادم رو پسر خالم خواهرم ووو ولی این بچه فقط چون خیلی فضوله دوس داره منو اذیت کنه😔