2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 109 پست
چراهمه فقط تیکه اینکه گفتم کثیفه رو یادشون مونده من یه تومار نوشتم ولی همش منتظرن یه کلمه اشتباه بگی ...

خیلی بد نوشتی

حالا هم به نظرم قفل کن تاپیکت رو 

بعضی چیزا رو نباید هم بزنی باید درشو بذاری بره.

قضاوت نکن عزیزمتاپیک قبلش رو بخونعقده چیه ؟

منم تو اون تاپیک بودم 

خب حالا یه لبخند زده تا بچه گریه نکنه 

دلیل نمیشه اون بچه بره به مدیر بگه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه الان مامان بیسواد پیدا میشه؟ روستای دورافتاده و مرزی تدریس میکنی؟

نه عزیزمممم شهره بقرانننن بهترین مدرسه مرکز شهر ولی اون مادرشان نخونده دیگه چیکار کنم

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

دقیقاااا

خب کارت زشت بوده چرا ته یکی به کار زشتتون انتقاد میکنه برچسب حسادت میزنی؟شاید خودت مشکل داری خووووو 

منم معلمم ولی میگم تو بی لیاقتی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چراهمه فقط تیکه اینکه گفتم کثیفه رو یادشون مونده من یه تومار نوشتم ولی همش منتظرن یه کلمه اشتباه بگی ...

چون از توی معلم انتظار نمیره عزیزم ،تو الگوی بچه هایی عیب های دانش آموزاتو هیج جا نگو ،زیادم صمیمی نشو با دانش آموزات این بزرگترین اشتباهه

منم تو اون تاپیک بودم خب حالا یه لبخند زده تا بچه گریه نکنه دلیل نمیشه اون بچه بره به مدیر بگه

ما کاری به لبخندش نداریم

اینکه بچه رو گفته کثیفه و..‌.همه رو ناراحت کرد

بچه تمیز بودن کثیف بودنش دست خودش نیست

دختریه که لباس اصلا نمیخره خیلی قانعه پول نمیگیره از کسی اگه با کسی دعوا کنه حتی اگه مقصر نباشه همه ...

ادم ساده و بی سیاست ایه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منم تو اون تاپیک بودم خب حالا یه لبخند زده تا بچه گریه نکنه دلیل نمیشه اون بچه بره به مدیر بگه

اتفاقا خودش آخر اومد پیشم گفت بچه ها همش اذیتم میکنن همش بهم میگف خانوم من شمارو خیلی دوست دارم حتی برام گل آورد از تو حیاط بعد نمی‌دونم من بد تعریف کردم یا چی دارن اینطور صحبت میکنن😔

بابا نخندیدم مسخره کنم اینکار روی روی کلی بچه هزاران بار انجام دادم رو پسر خالم خواهرم ووو ولی این ب ...

من محله کارم کلی بچه میاد و باهاشون سرکار دارم .و میدونم بی ادب توشون زیاده

وبه هر حال بچه ان و باید مراعاتشون رو کنی 

من ی چیزیو درک نمیکنم

همه توو نی نی سایت میگن معلمم،پرستارم،پزشکم،کارمند فلان اداره ام،رئیس فلانجام اما مدام توو سایتن 

یعنی انقدر سرتون خلوته یا میتونین همزمان رو چند کار و موضوع ذهنتونو قفل کنین؟

اگ شاغلین خب بچسبین ب کارتون پس نی نی سایت چی میگه اگ شاغل نیستین خب راحت بگین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اونجا که نباید به اون بچه می خندیدی و به جاش باید کمکش می کردی، در رابطه با مساله نظافت واقعا تحمل دانش آموز کثیف سخته به والدینش تذکر بده، نکته بعدی هیچ وقت از زنگ تفریح برای آموزش استفاده نکن تا آخر خدمتت، مورد بعدی تفاوت بچه ها رو از نظر سطح درسی قبول کن و نخواه همه رو به سطح عالی برسونی 

تجربه ۱۸ سالمو بهت گفتم

من محله کارم کلی بچه میاد و باهاشون سرکار دارم .و میدونم بی ادب توشون زیادهوبه هر حال بچه ان و باید ...

هر وقت انقد بیرحم شدم که از افتادن یه بچه خندم گرفت چشم 

ما کاری به لبخندش نداریماینکه بچه رو گفته کثیفه و..‌.همه رو ناراحت کردبچه تمیز بودن کثیف بودنش دست خ ...

خب خواسته برای ما توصیفش کنه

مطمئنا جلوی خودش که این حرفا رو. نمیزنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️