2777
2789
عنوان

از آرایشگاه خوشم نمیاد

443 بازدید | 43 پست

از آرایش  زدن مو رنگ کردن عمل خوشم نمیاد چند سال پیش داشتم روانی میشدم که عمل کنم  ولی نمی‌دونم به یک مرحله ای رسیدم که همینجوری زشت پسندمه😂😑 جدا از شوخی دلم نمی‌خواد هیچ کار زیبایی انجام بدم حتی ناخنم دوست ندارم  بلند شه یا کرم پودر بزنم یدونه ضد آفتاب میزنم فقط اینور اونور میبینم خانوما به خودشون میرسن میگم نکنه کارم اشتباهه نکنه همسرم مقایسه کنه پوستم گندمی ب سبزست مادر شوهرم تو ی بحثی می‌گفت فلانی گفته عروست سیاهه ولی برام مهم نیست قبلاً یادمه خیلی گریه میکردم اگه یکی چیزی می‌گفت ولی به راحتی بایکوت کردم یطرفم نمی‌دونم چیکار کنم واقعا راه درست چیه دلم نمی‌خواد به خاطر دیگران مرد شوهر به خودم برسم که پسندش بشم تحریک شه چندشم میشه با این تفکر

هر جور خودت راحتی زندگی کن 

ولی یه وقتایی هم واسه دل شوهری یکم آرایش کن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطورم اصلا کار زیبایی انجام نمیدم مجبور باشم در مهمانی یه ارایشی میکنم.   اهل کاشت ناخن و مژه نیستم با اینکه هر دو خواهرم کاشت مژه و ناخن هر ماه انجام میدن ترمیم میرن. ولی من کلا با اونا متفاوت هستم

اگه شوهرت آرایش دوست داره تو‌خونه‌گاهی آرایش کن. 

من که شوهرم میگه یه رژ و مداد بکشی تو خونه کافیه، بیشتر از اون دوست نداره منم گاهی در همون حد آرایش میکنم فقط 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن