2777
2789
عنوان

از آرایشگاه خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست

منم همینم. نهایت ی خط چشم بکشم

پوستم احساس خفگی میکنه زیر آرایش

بعدم هی میخام وضو بگیرم سختمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چقدر دل مرده ای تو😄از چیزای کوچک شروع کن مثلا ی رژ خوشرنک بزن رژگونه بزن مراقبت پوستی انجام بده این ...

عزیزم هیچ ربطی به دل مردگی نداره شادی و دلخوشی آدمای مثل ما  تو چند تا کرم و رژ نیست تو جیزای دیگس آدما یجور نیستن  

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست آرایش کنی ولی باید به خودت برسی 

مثلا بالم‌لب خوب بخر که لبت نرم و قشنگ باشه

ضد افتاب خوب و روتین پوستی خوب داشته باش 

لازم نیست کاشت ناخون انجام بدی ولی میتونی سوهان‌کشی ناخون‌ها یا پدیکور پا بری که همیشه دست و پاهات تمیز و درخشان و خوشبو باشه

لازم نیست موهاتو رنگ کنی ولی میتونی مزوتراپی و پروتئینه کنی که موهای طبیعی خودت سالم و درخشان باشن

و... 

میتونی بجای آرایش و عمل به زیبایی سلامت پوست و مو و دندون‌هات و بدنت برسی 

زیبایی فقط با آرایش و عمل بدست نمیاد

منم حوصله نداشتم قبلا این کارارو انجام بدم، فک میکردم خودم چشه؟ اما یه چن وقتیه حس میکنم دوست دارم از جوانیم لذت ببرم و هی نگاش کنم و کیف کنم، میرم آرایشگاه لذت میبرم ک همه اومدن و خوشحالن و انگیزه دارن و زنانگیشون رو رخ میکشن و واقعا اگ پول بیشتر داشتم میرفتم همه کارای زیبایی رو انجام میدادم نه بخاطر بقیه، بخاطر خودم و لذت بردن خودم، بستگی به مودت داره هر چی دوست داری همونو برو جلو.

لازم نیست آرایش کنی ولی باید به خودت برسی مثلا بالم‌لب خوب بخر که لبت نرم و قشنگ باشهضد افتاب خوب و ...

به نظرتون هاشور ابرو و شیدیگ لب ک همیشه آرایش کرده باشه آدم خوبه ؟ من صد آفتاب میزنم همیشه

خوب من همینجوری راضی ام شوهر نبود فقط حموم میرفتم شیوم نمی‌کردم

خب پس اگه خودتون راضی هستید از خودتون که عالیه،خوشبخت باشید دوست مهربونم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

خوش به سعادت شوهری🤤

خب باید روحیشو داشته باشی دیگه ولی واقعا خوبه ادم سرزنده میشه من الانم که باردارمم با شکم گنده میرم سالن ناخونانو ترمیم میکنم صورتمو اصلاح میکنم البته رنگ مو انجام نمیدم چون رنگ موهای خودم بوره حیفم میاد ولی آرایش و مدل موهای مختلف و...همیشه انجام‌ میدم شوهرم تا حالا هیچوقت منو نامرتب و ژولیده ندیده

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم هیچ ربطی به دل مردگی نداره شادی و دلخوشی آدمای مثل ما تو چند تا کرم و رژ نیست تو جیزای دیگس آ ...

ولی اسی زندگی زناشویی درخطره شوهرش داره پسش میزنه تاپیک قبلش بخون. مردا ذاتا زیبایی و ارایش دوست دارن 

برای جذب همسرش باید انجام بده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ولی اسی زندگی زناشویی درخطره شوهرش داره پسش میزنه تاپیک قبلش بخون. مردا ذاتا زیبایی و ارایش دوست دار ...

نمی دونم شاید دلیلش این نیست شایدم هست

ولی همه مردا اینطوری نیستن خیلی هاشون زیبایی طبیعی خانومو بیشتر می پسندن شوهر من از ابروی برداشته و آرایش و عمل زیبایی خوشش نمیاد 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
به نظرتون هاشور ابرو و شیدیگ لب ک همیشه آرایش کرده باشه آدم خوبه ؟ من صد آفتاب میزنم همیشه

اگه خودت دوست داری انجام بدی و بخاطر حرف بقیه نیس آره عالیه ، دیگه لازم نیست آرایش کنی و کلا از آرایش کردن راحت میشی 

خط‌چشم نازک داخل بن مژه هم قشنگ میشه

فقط حتما تحقیق‌ کن و جای خوب برو خصوصا برای ابرو

و مدل ابرو رو هم با دقت انتخاب کن که هم به فرم صورتت بیاد