2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 63 پست
راستش تو محل کار آشنا شدن اینکه دوست بودن یا نه رو نمیدونم چون اصلا عادت نداریم از داداشم اینجور چیز ...

آخی 😭💔ببین منم اینجوریم دست خودم نیست 

و میفهمم چه مشکل بزرگه انقدر خودم عذاب میکشم بابت این مسئله که هیچ چیز جلودار بغض و گریه من تو هرزمان و مکان نیست 

خیلی زشته اخه 😭من واقعا اگه هزینشو داشتم زمان میزاشتم میرفتم روانکا خودمو درمان میکردم بقران تو برنامه هامه فقط پولش نیست

اگه زنداداش شما پولشو دارن به داداشت بگو حمایتش کنه بفرستتش مشاور گناه داره خیلی روحش باید از ریشه درمان بشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم حرفی که من دارم میزنم یعنی مادربزرگم خوبه خیلی خوبهجزو خانمای خوب و دلسوز و مهربون به شمار میر ...

خب خدا رو شکر حداقل یه پناهی هست خدا حفظشون کنه.بعد ازدواجت هیچوقت از این شرایطت به همسرت یا اقوامش چیزی نگو که خدای نکرده نکوبه تو سرت این پدر مادر نمونه رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی 😭💔ببین منم اینجوریم دست خودم نیست و میفهمم چه مشکل بزرگه انقدر خودم عذاب میکشم بابت این مسئله ...

خودش شاغله همش تو گردش و تفریحن راستش جرات گفتنشو نداریم چون داداشم سریع میزاره کف دست خانومش اونم ناراحت میشه جور دیگه برداشت میکنه ما باهاش مدارا میکنیم ایشالله خودش ب فکر باشه

توام عزیزم اگه شاغل نیستی حتما برو سرکار اینطوری زودتر ب خواسته هات میتونی برسی

❤❤❤

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔