2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 63 پست
میدونی چیه اصل ماجرای جدایی و دعوای زن وشوهر سر لجبازیه کودکانه است سر خودخواهیه، سر مدیریت نداشتنه، ...

متاسفانه متاسفانه خیلی رک و واقعیتو بگم مادر من کاملا بی دست و پا و به شدت وابسته به نظرات دایی و خاله و مادربزرگ 

نمیتونه سر هیچ چیزی تصمیم گیری کنه

هرچی حرص خوردم مامانمو عوض کنم دیدم خودم نابود شدم 

گفتم به درک میپذیرمش همینطوری که هس

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😭😭توروخدا زنداداشتو درکش کنبعدداز طلاق والدینش داداشتون باهاش ازدواج کرد؟شما بااین مسئله مشک ...

عزیزم باهاش کاری نداریم عادی رفتار میکنیم

آره بعد طلاقشون ازدواج کردن 

نه ما مشکلی نداشتیم همه چی رو سپردیم ب خود برادرم اگه هم اشتباه کرده باشه خودش باید پای اشتباهش وایسه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
میدونی چیه؟این رایگانا وقت و زمان درستی نمیزارن برای آدم معمولا تازه کارن یآ دارن دوره کارآموزی پشت ...

تا حالا استفاده کردی ازشون؟برای بهزیستی هستن.اگه تا حالا ازشون کمک نخواستی لطفا اقدام کن،آروم آروم راه بهت نشون داده میشه،راه ها برات باز میشن

امیدوارم موفق باشی...از همه محدودیت ها پلی بسازی برای بالا رفتن

با دیدن تاپیکت دلم گرفت ... حق دارین خیلی سخته ... زنو مردی که همچین اشتباهی میکنن چرا باید تاوانش ر ...

برام دعا کن 

با آبرو ریزی و سر و صدا با هزار حرف ناروا پشت سر همدیگه از هم جداشدن 

دیگه آدمی نیست تو اون محل و منطقه ندونه اینا چرا جداشدن سر چی و کجا و چجوری و چرا تا تونستن همو خورد و نابود کردن تو مردم 

برام خواستگار که پیدا شده بود تو تحقیقات به پسره از علت طلاق والدینم از رفتار و اخلاق بابا مامانم بهش گفته بودن (منظورم از همون حرفاییه که تو مردم میزدن مردمم یک کلاغ چهل کلاغ)

خلاصه کشیدما کشیدممم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
تا حالا استفاده کردی ازشون؟برای بهزیستی هستن.اگه تا حالا ازشون کمک نخواستی لطفا اقدام کن،آروم آروم ر ...

بله قبلا زنگ زدم به این مشاورای ۱۴۸۰ انقدر نابلد بودن 

که من خودم یه جاهایی راهنمای میکردم 

میگفتن تو این اصطلاحات روانشناسی از کجا بلدی😂

متاسفانه متاسفانه خیلی رک و واقعیتو بگم مادر من کاملا بی دست و پا و به شدت وابسته به نظرات دایی و خا ...

😞😞 ای کاش مادرت میفهمید هیچ کس نمیتونه  جای همسر و فرزنداشو بگیره مخصوصا فرزند جون مادر باید به جون بچه هاش وصل باشه 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

حرفتون درسته کاملا اگر گوش شنوایی واسه شنیدن باشهچند سالتونه؟مامان بزرگ خوب ندارین که بهش پناه ببرید ...

عزیزم حرفی که من دارم میزنم یعنی مادربزرگم خوبه خیلی خوبه

جزو خانمای خوب و دلسوز و مهربون به شمار میره و وضعیت من اینه

😞😞 ای کاش مادرت میفهمید هیچ کس نمیتونه جای همسر و فرزنداشو بگیره مخصوصا فرزند جون مادر باید به جو ...

کلا نادان و بی فکره 

بله قبلا زنگ زدم به این مشاورای ۱۴۸۰ انقدر نابلد بودن که من خودم یه جاهایی راهنمای میکردم میگفتن تو ...

😂ای وای چه بد

ولی من ازشون استفاده بردم و برام مفید بوده

ولی درسته حضوری پیش روانکاو رفتن به چیز دیگه است

برام دعا کن با آبرو ریزی و سر و صدا با هزار حرف ناروا پشت سر همدیگه از هم جداشدن دیگه آدمی نیست تو ا ...

نگران نباش یه مدت ک بگذره همه از یادشون می‌ره قضایا رو ... انشاالله یه خواستگار خوب بیاد و برات جبران کنه 

عزیزم باهاش کاری نداریم عادی رفتار میکنیمآره بعد طلاقشون ازدواج کردن نه ما مشکلی نداشتیم همه چی رو س ...

آهان متوجه شدم پس باهم دوست بود نه؟اینکه میگن اگه دختر و پسر همو بخوان همه چیز حله همینه دیگه درسته؟

آهان متوجه شدم پس باهم دوست بود نه؟اینکه میگن اگه دختر و پسر همو بخوان همه چیز حله همینه دیگه درسته؟

راستش تو محل کار آشنا شدن اینکه دوست بودن یا نه رو نمیدونم چون اصلا عادت نداریم از داداشم اینجور چیزا رو بپرسیم 

خودش اومد گفت میخوادش ماهم قبول کردیم ولی سر ی چیزای خیلی کوچیک و پیش پا افتاده گریه میکنه بغض میکنه آدم اصلا راحت نیست باهاش همش ناراحت میشه آدم دور هم جمع میشیم خوش بگذرونیم یهو میبینی گریه اش گرفت کل دورهمی بهم میخوره 

همه جوره باهاش کنار اومدیم جهاز گرفتیم خودمون مراسما رو همه رو ب انتخاب خودش برگزار کردیم ولی این رفتاراش تو ذوق میزنه یکم

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔