2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 63 پست
منم جاری ام جدا شده. انقدر که به بچه جاری ام می رسن و دو طرف می خوان بچه پیش خودشون باشه. گاهی اوقا ...

خوش بحال اون بچه 

اون داره زندگی میکنه 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا منا ندیده که،تو زایشگاه به دنیا اومد دادم به باباش

پس خیالت راحت نباشه که زندگی خوبی داره کدوم بچه اییه که دوست نداشته باشه مادرش پیشش باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مطمئنی دخترت هم از اینکه هشت نه سال مادر نداره حس بدی نداره؟

اون دختر قطعا خیلی دلش پره

امیدوارم انقدر محبت دیده باشه که نبود مادر اونو عقده ای نکرده باشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
از مشاوره های رایگان استفاده کن ،تو گوگل بزن شماره شو پیدا کن،حتما پیش روانشناس خوب برو،بزار یه بزرگ ...

خیلی دلم میخواد روانکا و مشاوره برم 

من باید درمان بشم 

اما هزینشو ندارم پولش نیست 

واقعا موندم

عزیزم امیدوارم انقدر غرق خوشی باشی ک هیچکدوم از این ناراحتیا یادت نیاد دیگه

زنداداش منم بچه طلاقه خیلی زودرنج و حساسه آدم نمیتونه باهاش ارتباط بگیره ولی پدر و مادرش خیلی بیخیالن و فکر خودشونن فقط

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
خوش بحال اون بچه اون داره زندگی میکنه

ازش خوشم نمیاد خیلی پررو و طلبکار بار امده 

طوری بزرگ شده انگار همه وظیفه دارن خودشون وقف این کنند 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خیلی دلم میخواد روانکا و مشاوره برم من باید درمان بشم اما هزینشو ندارم پولش نیست واقعا موندم

رایگان هم هست،تلفنیه،شرایطتو بگو،کمکت می‌کنن حتما،توی کلانتری ها هم مشاوره رایگان حضوری هست

ازش خوشم نمیاد خیلی پررو و طلبکار بار امده طوری بزرگ شده انگار همه وظیفه دارن خودشون وقف این کنند

اونوقت من چی؟

من انقدر بساز و آروم بزرگ شدم که صدا از دیوار میاد از من نه

به بابا مامانم گفتم دخترای الان جوری زندگی میکنن که باید بیای به پا من سجده شکر بجا بیارین

منم یه جور دیگه درد کشیدماینجوری نبود که هیچکدوم گردنم نگیره هاعوضش هیچکدوم از لحاظ مالی حمایتی نکرد ...

تو فکر کن حمایت عاطفی و روحی نداشته باشی 

حمایت مالی هم نشی دیگه نور الا نور

من تواین وضعیتم

عزیزم امیدوارم انقدر غرق خوشی باشی ک هیچکدوم از این ناراحتیا یادت نیاد دیگهزنداداش منم بچه طلاقه خیل ...

عزیزم 😭😭توروخدا زنداداشتو درکش کن

بعدداز طلاق والدینش داداشتون باهاش ازدواج کرد؟

شما بااین مسئله مشکلی نداشتید؟

تک والدی بزرگ شدم یکیشون که اصلا نمیدونه چند سالمه این یکی به ازای هربار که حمایت عاطفی و روحی کرد ص ...

زندگی در خانواده ایرانی به روایت جمله :

اونوقت من چی؟من انقدر بساز و آروم بزرگ شدم که صدا از دیوار میاد از من نهبه بابا مامانم گفتم دخترای ا ...

من می گم این دختره از اون طرف بوم افتاده.  انقدر بهش رسیدن که فکر می کنه هر جا رفت همه باید زندگی اشون بزارن کنار و جلوی پای این بیافتند 

پشت سر من گفته بود از زن عمو خوشم نمیاد کاش طلاق می گرفت می رفت!   دلم می خواست بهش بگم خوشت نمیاد نیا خونه ام چشم به راه طلاق من نشستی؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

میدونی چیه اصل ماجرای جدایی و دعوای زن وشوهر سر لجبازیه کودکانه است سر خودخواهیه، سر مدیریت نداشتنه، سر یادنگرفتن محبت به هم دیگه است، بچه ها داغون میشن وقتی آرامش تو خونه نباشه، جدایی، اگر یک طرف بیماریه روانی یا معتاد یادست بزن داشته باشه به خودیه خود بد نیست، ولی مادری که حاضر نیست به هیچ قیمتی جگر گوشش دست کسی بیفته ومثل یک شیرماده از بچه هاش مواظبت میکنه و پایه، مهر مادریش 

می مونه اون بچه ها حس امنیت پیدا میکنند و غصه نمیخورند اشک پنهانی نمیریزند همش بر میگرده به مادر 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

رایگان هم هست،تلفنیه،شرایطتو بگو،کمکت می‌کنن حتما،توی کلانتری ها هم مشاوره رایگان حضوری هست

میدونی چیه؟

این رایگانا وقت و زمان درستی نمیزارن برای آدم 

معمولا تازه کارن یآ دارن دوره کارآموزی پشت سر میزارن

من مشاوری میخوام که از ریشه بشینه مشکلمو حل کنه