2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 63 پست
اتفاقاً زیاد هم سخت نیستالان من هشت نه سالی هست جدا شدم،دخترم پیش پدرش زندگی خوب و راحتی داره،شاید ا ...

خب شما متوجه منظور من نشدی فقط عنوان خوندی نظر نوشتی 

من از بی مسئولیتی پدر مادر میگم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا منا ندیده که،تو زایشگاه به دنیا اومد دادم به باباش

حتما برای شما هم خیلی سخت بوده...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا چند بار این تاپیکو زدی

چون دلم پره اعصابم خورده باهام حرف میزنن آروم میشم 

نمیدونم به کی بگم 

به فامیل دوست که نمیتونم بگم 

اینجا میگم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
حرفات حقهاینا نه تنها زن و شوهری بلد نبودن بلکه پدرمادر خوبی هم از اب درنیومدن از هم طلاق گرفتن باشه ...

😭💔دلم پره و ناراحتم ازشون

حرفاتون درسته 

کسی که جدا میشه صمیمیت زن و شوهری دیگه ندارن ولی مسولیت پدر و مادری رو باید داشته باشن تا آخر عمرشون  

ولی متاسفانه بعضی والدین و از  سمت مردها اکثرا بی مسولیت هستن بعنوان پدر 

اتفاقاً زیاد هم سخت نیستالان من هشت نه سالی هست جدا شدم،دخترم پیش پدرش زندگی خوب و راحتی داره،شاید ا ...

منم جاری ام جدا شده.  انقدر که به بچه جاری ام می رسن و دو طرف می خوان بچه پیش خودشون باشه. گاهی اوقات باعث می شه دلم بخواد جای اون بچه می بودم تابستون ها با هر دو خانواده می ره مسافرت.  قبل عید هر دو خانواده براش خرید عید می کنند انقدر بهش می رسن که از اون طرف بوم افتاده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه والا اصلا هم سخت نبود

عجب مادر پر جسارتی 

پس اون حس مادرانه که میگن دردغه همش 

مادر هم از جداکردن بچه خودش خیلی ناراحت نیست

خونه رهن کردم خودم

چه خوب 

پول پیش و کرایه رو چیکار کردی؟

کار کردی؟ یا پدری کسی داد؟

تو رابطه هم بودی که کسی ساپورتت کنه؟

چون دلم پره اعصابم خورده باهام حرف میزنن آروم میشم نمیدونم به کی بگم به فامیل دوست که نمیتونم بگم ای ...

از مشاوره های رایگان استفاده کن ،تو گوگل بزن شماره شو پیدا کن،حتما پیش روانشناس خوب برو،بزار یه بزرگتری کنارت باشه،توی این افکار غرق نشو تو باید به موفقیت ها برسی