2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 161 پست
منکر فواید شیر مادر نمیشمولی خدا رحمت کنه خالمو ۷ تا بچشو خودش شیر داد چند ساله که در اثر سرطان سینه ...

اتفاقا  طب سنتی  درمان میکنه سرطان   ولی شیمی درمانی خطرناکه  سم را توبدن  پخش میکنه  وباعث مرگ میشه   احتمالا ایشون شیمی درمانی انجام دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بچه های شیر خشکی اضطراب جداییشون کمتره

نه بابا من سه تا بچه دارم هرسه شیرخودمو خوردن هیچکدومشون اضطراب جدایی نداشتن 

بچه بستگی به این داره چطور تربیت وباهاش رفتار کنی

یه چیزی متوجه شدم فرم سینه توی بارداری بهم میریزه نه شیردهی

تو بارداری هاله قهوه ای میشه و سینه ها سنگین میشن چون شیر جمع میشه

واسه تخلیه حتما باید شیر بدی 

بدنها متفاوته من خودم بعد شیر دهی سینه هام آویزون شدن خیلییی سنگین بودن  شیر مثل قواره میومد طفلی بچم خفه میشد

ولی خواهرم اونقدری فرق نکرد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اتفاقا طب سنتی درمان میکنه سرطان ولی شیمی درمانی خطرناکه سم را توبدن پخش میکنه وباعث مرگ میشه ...

هر دم از این باغ بری میرسد... 

دیگه علم پزشکی رو زیر سوال نبرید.  همونایی که به مردم میگن روغن بنفشه در خود فرو کنید همونا وقتی مریض میشن یا سرطان میگیرن خودشون تو صف اول دکترای ایران و خارج هستن.  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

هر دم از این باغ بری میرسد... دیگه علم پزشکی رو زیر سوال نبرید. همونایی که به مردم میگن روغن بنفشه ...

والا بخدا

یا میگن عسل بمالین رو دست قطع شده دوباره جوونه میزنه

زمان کرونا هم متاسفانه کلی ادم رو به کشتن دادن

این انتخاب شما هست عزیزم

بدن خودته

اگر برات سخته و فکر میکنی زشت میشی و بعدش افسردگی و ....شیر نده

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هر دم از این باغ بری میرسد... دیگه علم پزشکی رو زیر سوال نبرید. همونایی که به مردم میگن روغن بنفشه ...

نه اصلا تو صف دکتر نیستن علم  جدید  یه جاهایی لازمه ولی خیلی از بیماری ها باهمین طب سنتی واسلامی کم خرج وراحت قابل درمانه   

اتفاقا طب سنتی درمان میکنه سرطان ولی شیمی درمانی خطرناکه سم را توبدن پخش میکنه وباعث مرگ میشه ...

خدایی این حرفارو از کجا می آرین پدر من با سرطان ریه متاستاز داده 4 سال پیش شیمی درمانی کرد خدا رو شکر خیلی بهتره  دخیل می‌بست به طب سنتی تا الان یه بلایی سرش اومده بود زبونم لال

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

من دوسال شیر مادر دادم بچم 

میگن دختر بیشتر وابسته پدره ولی واقعا من به چشم دیدم بچه که شیر مادر میخوره یه محبت خاصی به مادر داره دخترم علاقه بیش از حدی به خودم داره بدون خودم پدرش نمیتونه ببرش بیرون گریه میکنه مامانم تنهاس مامانم باید بیاد

والا من شیر دادم ماشاالله فرم بدنم اصلا به هم نخورد لاغر زیادم نشدم شوهرم خیلی رسیدگی میکرد تقویت خودمو میکردم تا حدی که میتونستمم صاف مینشستم که کمرم فرم خم شده نگیره

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

منکر فواید شیر مادر نمیشمولی خدا رحمت کنه خالمو ۷ تا بچشو خودش شیر داد چند ساله که در اثر سرطان سینه ...

خدا رحمتشون کنه الان تغذیه ها و روش زندگی اونقدر اشتباه شده که به هر کاری دست میبری که سالم زندگی کنی باز تهش یه اتفاقی میفته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

وای من تو بارداری ۱۰۰کیلو شدم

الانم با این که پنج ماهه شیر میدم ۸۰تام اگه شیر ندی تازه دفرمه میمونی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

وای من تو بارداری ۱۰۰کیلو شدمالانم با این که پنج ماهه شیر میدم ۸۰تام اگه شیر ندی تازه دفرمه میمونی

چند بودین قبل بارداری ؟بدنتون ترک ترک نشد ؟