2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 161 پست
با جمله اولتون موافق نیستم. یعنی یه چیز کلی نیست. من هر کیو دیدم خودش شیر میده هیکلش خیلی دفرمه اس ...

اين رو كامل و پزشكه من گفت راستش

كه شيردهي باعث برگشتن رحم به شكل قبليش ميشه 

منظورم لاغري نبود  

من خودم دو سال شير دادم يك گرم هم كم نكردم، تا شير رو قطع كردم خيلي سريع جمع شدم عجيب بود

بعضيا هم موقع شيردهي خيلي وزن كم ميكنن و بعدش دوباره وزن ميگيرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه تا بچه دارم دو تا اولی ۶ ماه بیشتر نخوردن اونم به کمک شیرخشک ولی سومی دو سال فقط شیرخودمو خورد ...

آخ الهی عزیزم میدونم چه حس شیرینو چه آرامشی هم برای بچه هم برای مادر داره منم بچه م هفت سالش شده دلم برای نگاه های معصومش موقع شیرخوردن تنگ شده کاش موقعیتشو داشتم دومی و میاوردم باز اون حسو تجربه میکردم

شیر دادن هم برای خودتون هم بچه مفیدهمادر دیگه خیلی کمتر در معرض سرطان سینه هست و هیچ‌چیز جای شیر ماد ...

منکر فواید شیر مادر نمیشم

ولی خدا رحمت کنه خالمو ۷ تا بچشو خودش شیر داد چند ساله که در اثر سرطان سینه فوت کرده

ببین عزیزم، هیچکس جز خودت نمی‌تونه تصمیم بگیره که چی برات درسته. اگه حس می‌کنی شیر دادن اذیتت می‌کنه یا نمی‌خوای بدنت تغییر کنه، کاملاً قابل احترامه. مهم اینه که با آرامش و رضایت خودت مادر باشی، نه با فشار بقیه. شیر دادن یه انتخابه، نه وظیفه اجباری. خیلیا بچه‌شونو با شیر خشک بزرگ کردن و بچه‌هاشونم سالم و خوشحال بودن. مهم‌تر از شیر، آرامش و حضور توئه. پس اگه می‌خوای فقط آغوش بدی و شیر ندی، اینم یه نوع عشق مادرانه‌ست.منم بچه‌هامو اینجوری بزرگ کردم، بیشتر با آغوش و مراقبت. اون حرفا که می‌گن لاغر می‌شی یا روحیه‌ت بهتر می‌شه، واسه همه صدق نمی‌کنه. بعضیا حتی افسرده‌تر می‌شن یا بدنشون ضعیف می‌شه. پس فقط به خودت گوش بده، نه به حرف مردم.

خوب نمیخوام سینه هام شل بشن بیفتن زوده برام حالا بچه های بعدیم رو شاید شیر یدم دوست ندارم

اینجا اکثرا متعصب به زایمان طبیعی و شیر مادر هستن.  

شما خودت هر کاری فکر میکنی درسته بکن. 

منم شرایطی رو داشتم که انتخاب کردم به بچم شیرخشک بدم. البته موضوع من ربطی به دفرمه شدن اندام نداشت. 

ولی خب هرکسی با توجه به مشکلات خودش تصمیم میگیره. 

ولی اینکه میگن بچه های شیرخشکی زود مریض میشن و فلانن همش دروغهه. اینقدر بچه شیرمادری دیدم که هروز مریضن.  یا ضعیفن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من دخترم مو شیر دادم اتفاقا کلی هم چیزای مفید میخوردم که شیرم مغذی بشه الان ۸ساله سه  میفهمم واقعا واقعا خیلی فرقه بین شیر خودت و شیرخشک خیلی روسیستم دفاعی بدنش ون تاثیر داره البته باید به خورد و خوراک برسی که بدن خودت کم نیاره

حالا ممکنه کسی واقعا شیر نداشته باشه مجبور بشه شیرخشک بده ولی کسی که داره خیلی حیف 

درنهایتم تصمیم باخودته مافقط تجربه مونو میگیم

آخ الهی عزیزم میدونم چه حس شیرینو چه آرامشی هم برای بچه هم برای مادر داره منم بچه م هفت سالش شده دلم ...

خیلی خوبه 

ولی من واقعا دیگه خستم جونم تنم نمیکشه تازه دارم وزن کم میکنم ۳۶ سالمه

خیلی بچه دوست دارم یعنی عاشق بچه م خصوصا که دخترم ندارم ولی نمیتونم دیگه شاید بعدا پشیمون بشم

من بچه اولم هم شیر خوذم و هم شیرخشک خورد تا ششماه که دیگه شیرم قطع شد اما دومی شیرخودمو میخوره و بگم یکی از دلایل کولیک.و رفلاکسشون شیرخشکه پوست ادم کنده میشه تا بفهمه چه شیرخشکی بهش میسازه تازه اونم نسبتا خوبه بچه دومم هم کولیکی و رفلاکسی بود ولی بارژیم سرسخت خودم کنترل شد خذاروشکر اما شیرخشک دیگه هیچیش دست تو نیست

من شیر خودمو دادم و خیلی زود لاغر شدم ولی سینه هام خیلی افتاده شد

اما ب نسبت بچم خداردشکر کمتر تا شیر میخورد مریض شد کلا شیر مادر انتی بادی هست

خدایی نکرده ی سرما بخوره میفهمی ک چقدر سخته مریضی بچه

برا همین بتونی شیر بدی بهتره

منکر فواید شیر مادر نمیشمولی خدا رحمت کنه خالمو ۷ تا بچشو خودش شیر داد چند ساله که در اثر سرطان سینه ...

وای عزیزم منو ببخش که بعد دیدن پستت خندم گرفت.  آخه از اول همه دارن رو این موضوع تاکید میکنن بعد شما زدی ترکوندیشون😂😂😂😂 خدا خالتو رحمت کنه🌸

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من دوتا بچه هام هم شیرخشکی شدن به خاطر زردی و ریفلاکس. و بدنم تغییر کرد. فرم بدن و سینه همه چیز به ژن ربط داره یه بنده خدایی میشناسم که با ۳ تا بچه و رایمان طبیعی و شیر مادر دادن به هر کدوم به مدت ۲ سال فرم بدن و سینه ش تغییر نکرده اما بوده کسی با یه زایمان و بدون شیر دهی سینه ش افتاده