2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 161 پست

من شیر دادم 

مثل روز اوله سینم از نظر فرم

ولی چندتا ترک پوستی داره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تمام امیدم واسه لاغری بعد زایمان به همین شیر دادنه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

شیر دادن خودش باعث لاغری میشه..مگر اینکه مادر خیلی خوب به تغذیش برسه

منظورش افتادگی سینه ست

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برای من که هیچ فرقی نکرد ، دو سال هم شیر دادم 

به نظرم بیشتر با بالا رفتن سن فرمش از دست میره 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شیر خودتون بهتتتترررین غذابرای نوزادته. همچنین وقتی شیر میدید خودتون هم از نظر سلامتی هستید... این اشتباه رو نکن. شیر خشک در کنار شیر خودت. اون بچه تمام سلامتیشو از شیر مادر میگیره. برو مضرات شیر خشک رو بخون. و فواید شیر مادر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اتفاقا شیردهی تمام چربی های اضافه بدنتو آب میکنه 

شکمتو جمع میکنه؛پهلوتو آب میکنه؛ واسه بچت واکسن طبیعی دربرابر خیلی از بیماری هاست؛ بدن خودتو سالم میکنه  

همیشه هم دردسترسه وتمیز ؛ لازم نیست شب ونصف شب وتو مهمونی شیرخشک درست کنی ویه سر شیشه شیر بشوری و ضدعفونی کنی 

درضمن من شنیدم میگن بچه های شیرخشکی محبت وعلاقشون در بزرگسالی به والدینشون خیلی کمتر از بچه هایی هست که شیر مادر خوردن 

شيردهي باعث ميشه شكمت زودتر جمع شهاما هر طور دوست داري همونكارو كناينهمه بچه شيرخشك خوردن و ميخورن

با جمله اولتون موافق نیستم.  یعنی یه چیز کلی نیست.  من هر کیو دیدم خودش شیر میده هیکلش خیلی دفرمه است بقول خودشون  همیشه در حال خوردن هستن که شیر داشته باشن. 

بعضیا هم طفلیا کلا آب میشن تو شیردهی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نظرم اینه هیچ ادم عاقل و خردمندی همچین کاری نمیکنه

شیر مادر مخصوصا آغوز خیلی خیلی خیلی مفید و مهمه

اولین واکسن طبیعی برای نوزاد هست

و بسیار ضروری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب نمیخوام سینه هام شل بشن بیفتن زوده برام حالا بچه های بعدیم رو شاید شیر یدم دوست ندارم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

به دلایلی نتونستم شیر بدم 

اما تو طول بارداری انقدع تورم سینه داشتم که داغون شدن 

برای اینکه فرمت بهم نریزه نباید باردار می‌شدی!

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!