2777
2789
عنوان

از دانشگاه رفتن خجالتم میشه

286 بازدید | 17 پست

سختمه نمیتونم مخصوصا آزاد که تو شیراز همشون خوشگل و داف 

قراره ساعت 9 شوهرم بیاد دنبالم بریم برای ثبت‌نام یه رشته همینجوری ببینیم ثبتنامم میکنن 

همین الان اعتماد بفتسش رو ندارم 

راستی مرخصی میدن از همون ترم 1 بهم؟ 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

واسه چی مرخصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجای دانشگاه از خودت خجالت بکش. بهترین فرصت برای فهمیدن و بالابردن آگاهی بوجود اومده قدرش رو بدون! لطفا بچه بازی درنیار لطفا !!!!!!!!!!!!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی مرخصی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجای دانشگاه از خودت خجالت بکش. بهترین فرصت برای فهمیدن و بال ...

نه مرخصی میخوام چون وقتم نمیشه برم هم بچه کوچیک دارم هم تصمیم دارم برای کنکور بخونم

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

پیام نور برو خب ، ازاد خیلی گرونه

بشدت مخالفم. نصف لطف دانشگاه به حضوری بودنشه. جامعه دانشگاهی بیشتر چیز یاد آدم میده تا درسش! البته این دو مقوله قابل قیاس با هم نیست ولی منظورم اینه که حضور در دانشگاه رو از دست ندین. هزینه اش هم که خب برای بدست آوردن هر چیزی باید هزینه کرد ! 

پیام نور برو خب ، ازاد خیلی گرونه

نه پیام نور خواهر شوهرام مسخره میکنن مشکلی نیست همسرم گفت میپردازه 

بشدت مخالفم. نصف لطف دانشگاه به حضوری بودنشه. جامعه دانشگاهی بیشتر چیز یاد آدم میده تا درسش! البته ا ...

من پیام نور رفتم هر روز هم کلاس داشتم ،الانانلاین شده حتما 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خب ثبت نام نکن چکاریه میخوای مرخصی بگیریی عجب

نه حتما باید یه چیزی ثبتنام کنم خواهر شوهرم دیگه مدام انگ بی سوادی بهم میزنن

میخوام فقط از دست اینا راحت شم خودش فیزیوتراپی کرمان آورده 

[QUOTE=398455564]نه حتما باید یه چیزی ثبتنام کنم خواهر شوهرم دیگه مدام انگ بی سوادی بهم میزنن میخوام فقط از دست اینا ...[/QUOTEعزیزم 

بیخیال حرف اونا بشو،به خاطر خودت تلاش کن❤️

وقتت رو با ترم بهمن تلف نکن

تمام تمرکزت رو بزار رو کنکور واصلا نگو شرکت کردی

بزار نتیجه که اومد خودشون شوکه میشن

نه حتما باید یه چیزی ثبتنام کنم خواهر شوهرم دیگه مدام انگ بی سوادی بهم میزننمیخوام فقط از دست اینا ر ...

برو روانشناسی ثبت نام کن

همون وبرو بخون ادامه بده

نمیخواد الکی وقت حروم کنی برا کنکور بخونب

[QUOTE=398455564]نه حتما باید یه چیزی ثبتنام کنم خواهر شوهرم دیگه مدام انگ بی سوادی بهم میزنن میخوام ...

قبول دارم حرفتو ولی من بچه دارم سرم شلوغه 50درصد  احتمالا سال بعدم نیارم دوباره حیرون  میشم و مسخره دست اینا 

بخاطر همین از الان ثبتنام میکنم که بگم آره منم دارم دانشگاه

آره به نظرم برو لباس مدل پاییزه ترنج کت یا رنگ ساده بپوش اینجوری یک حال وهوا ت عوض میشه

حس غریبیه برم داشنگاه 😅

میگم از مرخصی اینا خبر داری؟ همون موقع ثبتنام باید بگم ک میخوام مرخصی بگیرم؟