جواهرنایاب مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7579 عنوان نفرت و کینه از نگاهش میباره 1285 بازدید | 25 پست یه جوری نگاهم میکنه همش حس میکنم هر لحظه ممکنه خفه م کنه یا...منم همش سعی میکنم خودمو بزنم به اون راه هییییچ شکی دیگه ندارم و ۱۰۰ در ۱۰۰ مطمئنم میخوام ازش طلاق بگیرم بدون هیچ شکی.. 1404/07/23 | 05:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8394 چیشد به اینجا رسیدی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17248 مال منم همین بود. شرایط طلاق نداشتم. خیلی متوسل به امامها و شهدا و حضرت زهرا شدم. ورق برگشت
انوشه۶۲۹۰ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1671 عزیزمنگران نباشیه مدت قاطع باش اینو خیلی گفتم بهتخودتو بگیر نه ناراحت باش نه خوشحال زود دلت براش نسوزهزود خودتو ننداز بغلشبزار بدونه که واقعا بریدیبعد یه مدت بالاخره یا سعی میکنه خودشو درمان کنه یانهایت کاری به کارت نداشته باشه
mahshiidd2025 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 79 عزیزمنگران نباشیه مدت قاطع باش اینو خیلی گفتم بهتخودتو بگیر نه ناراحت باش نه خوشحال زود دلت براش نسو ... هیچ وقت سعی نمیکنه درمان شه چون اصلا قبول نداره که مریضه ، آدمی که فکر میکنه سالمه رو چطور میخوای متقاعد به درمان شدن کنی ؟
انوشه۶۲۹۰ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1671 هیچ وقت سعی نمیکنه درمان شه چون اصلا قبول نداره که مریضه ، آدمی که فکر میکنه سالمه رو چطور میخوای ... درمان هم نکنه یه فکری به حال زندگیشون میکنه احتگالاجواهر عصبی میشه میاد یه چیزی میگه بعد که آروم شد میزنه زیرشیه کم عزت نفس یه کم ارزش به خودهیچی
جواهرنایاب مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7579 درمان هم نکنه یه فکری به حال زندگیشون میکنه احتگالاجواهر عصبی میشه میاد یه چیزی میگه بعد که آروم شد ... عزیزم. حرفات رو میفهمم...ولی این چیزا که میگی که عزت نفس و احترام به خود و... در رابر کسی که تصمیمش رو گرفته که لهت کنه اثری نداره
انوشه۶۲۹۰ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1671 عزیزم. حرفات رو میفهمم...ولی این چیزا که میگی که عزت نفس و احترام به خود و... در رابر کسی که تصمیمش ... چرا لهت کنه ؟مگه چکارش کردی؟خب نمیتونست، نباید باهات ازدواج میکرداون با دونستن تمام شرایطتت خودش مایل به ازدواج با تو شدهالان چه مرگشه ؟خودت بهتر میشناسیش ببین چکار میتونی بکنیفقط قوی باش شجاع باش نترساین که نشد زندگی
جواهرنایاب مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7579 هیچ وقت سعی نمیکنه درمان شه چون اصلا قبول نداره که مریضه ، آدمی که فکر میکنه سالمه رو چطور میخوای ... تمام فکرش یه چیز بیشتر نیست اونم اینه که من ج... ده ام و باید نزاره کاری کنم. اینو که میگم خیال من نیستا.واقعا همینو میگه
جواهرنایاب مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7579 چرا لهت کنه ؟مگه چکارش کردی؟خب نمیتونست، نباید باهات ازدواج میکرداون با دونستن تمام شرایطتت خودش مای ... نمیدونی چه قسم هایی میخورد که اصلا براش مهم نیست و فراموش میکنه و اصلا یه بارم حرفشو نمیزنه و.....
جواهرنایاب مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 7579 عزیزمنگران نباشیه مدت قاطع باش اینو خیلی گفتم بهتخودتو بگیر نه ناراحت باش نه خوشحال زود دلت براش نسو ... دیگه میدونه... میدونه ازش متنفرم