2777
2789
عنوان

من شاغلم هر چی کار میکنم تو خونه هزینه میشه شوهرم انگار پسر مجرد هست

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو نمیدونی اونا چجورین من ی خواستگار داشتم دقیقا عین شرایط این آقا هرکاری کنی اون آدم نمیشه که ...

دقیقا شوهر رفیق منم همینه ک گفتی.. بی عرضه و بی مسولیت و بی روزی!! بیچاره رفیقم خودش کار میکنه خرج خونه و زندگی و دوتا بچه رو در میاره.. مردی ک بی عار باشه رو باید 9 شب گذاشت دم در تا آشغالی ببرتش!!

شوهرتون مقصر نیست شما خودتون همینطوری بار آوردید ایشون رو. شما یه سری کارها رو انجام دادید که وظیفه ...

ولی بامردی که ازاولش بی عرضه وبی غیرته چیکار باید کرد بشینه و گشنگی بچه هاشو تماشا کنه ؟ منکه نتونستم حتی ب بچه هامم گفتم کار کنید الان ما سه تامونم کار میکنیم اون تکونی بخودشم نمیده قبول کنید جنس بعضیاتون خیلییییی ناجوره قبول کنید 

ببین تو نمیدونی اونا چجورین من ی خواستگار داشتم دقیقا عین شرایط این آقا هرکاری کنی اون آدم نمیشه که ...

من پدرم دقیقا همینطور بود و تمام بدبختیشو من که تک پسر بودم کشیدم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ولی بامردی که ازاولش بی عرضه وبی غیرته چیکار باید کرد بشینه و گشنگی بچه هاشو تماشا کنه ؟ منکه نتونست ...

درداشو بعدها بچه هاتون میکشن همون‌طور که من کشیدم . همون‌طور که من نفهمیدم ک ۳۴ سالم شد

[QUOTE=398452715] ولی بامردی که ازاولش بی عرضه وبی غیرته چیکار باید کرد بشینه و گشنگی بچه هاشو تماشا کنه ؟ منکه ...[/QUOTE

خیلیا به محض اینکه ببینن زن می‌تونه هزینه های خودش رو در بیاره خودشون رو میزنن به اون راه. یه رفیق داشتم ازدواج کرد خانمش کارمند بود و یه ۲۰۶ داشت و خونه، دوستم سریع ماشین خودش رو فروخت الان فقط ول میگرده همیشه هم میگه مگه احمقم برم کار کنم.

تازه خودش کمه پسرش رو هم که خونه پدربزرگش هست رو هم یه هفته هست می‌گرفت می‌آورد اینجابعد منم گفتم چی ...

یعنی ازدواج دومتون هست عزیزم؟

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨