2777
2789
عنوان

من شاغلم هر چی کار میکنم تو خونه هزینه میشه شوهرم انگار پسر مجرد هست

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 41 پست
شوهرتون مقصر نیست شما خودتون همینطوری بار آوردید ایشون رو. شما یه سری کارها رو انجام دادید که وظیفه ...

ببین تو نمیدونی اونا چجورین من ی خواستگار داشتم دقیقا عین شرایط این آقا هرکاری کنی اون آدم نمیشه که نمیشه ذاتش خرابه و بی عرضه ست و بی روزی 

این خانوم بنده خدا خرج اونم باید بده بهتره به همین روال ادامه بده چون بچه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم که عاشق ماکارانی و ناگت مرغ هست واسه بچم اینطوری گذروندم تا ببینم این مردک مرغ می‌خره یا نه مطم ...

عجب اینکه نشد زندگی🤦🏻‍♀️اگه شما حقوقت را میاری اونم باید بیاره پا به پای هم پیش برید

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عجب اینکه نشد زندگی🤦🏻‍♀️اگه شما حقوقت را میاری اونم باید بیاره پا به پای هم پیش برید

نمیدونم چکار کنم بخدا 

خسته شدم بچم نابود شد از بس خونه پرستار گذاشتم برم سرکار

دلم میخواد بشینم خونه خیاطی کنم کنار بچم باشم ولی میترسم پولی اونطوری در نیاد ازش با این شوهر

بعد چکار کنم مغزم دیگه جواب نمیده 

نه والا

حداقل هرچی میخری کم بخر اندازه خودت و بچه ت...

مثلا برو دوتا سیب و دوتا موز بخر همون روز بخورین تموم شه..

دوتا رون مرغ بخر خودتون بخورین تموم شه..

اگه چیزی گفت بگو بخر بیار بپزم..

بگو تموم شده نگو ما برا خودمون خوردیم

بگو پول ندارم

هیچوقت درآمد ات را، نشان نده

بعد بگو مرد خوبم، منو وارد مسائل مالی نکن

پولت را پسنداز کن، ی وقت دیدی لازمه بهش بده

قبل از اینکه هودش بگه

اینو ی روانشناس خوب یادم داد

تازه میگفت، تا مرد دستش خالیه

نگین بفرما طلا بفروش

نمیدونم چکار کنم بخدا خسته شدم بچم نابود شد از بس خونه پرستار گذاشتم برم سرکاردلم میخواد بشینم خونه ...

اینجوری که بوش میاد اگه بشینی خونه فقط باید گشنگی بکشی و منت آقا را تحمل کنی بری سرکار بهتره راجع به اینکه چکار کنی این اخلاقش درست شه با یه مشاور صحبت کنید 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین تو نمیدونی اونا چجورین من ی خواستگار داشتم دقیقا عین شرایط این آقا هرکاری کنی اون آدم نمیشه که ...

تازه خودش کمه پسرش رو هم که خونه پدربزرگش هست رو هم یه هفته هست می‌گرفت می‌آورد اینجا

بعد منم گفتم چی میاری که من غذا درست کنم بذارم جلوتون خودت کمی اینم میاری تازه پسرش اندازه سه نفر غذا میخوره

انگاری من اینجام باید خرج پنج نفر رو بدم

اینجوری که بوش میاد اگه بشینی خونه فقط باید گشنگی بکشی و منت آقا را تحمل کنی بری سرکار بهتره راجع به ...

همون دیگه اینکه اصلا به فکر نیست

بچم سال دیگه باید بره پیش دبستانی من باید پول جمع کنم ولی نمیدونم با این اوضاع چکار کنم 

خواب ندارم از بس فکر مشغولی دارم

تازه خودش کمه پسرش رو هم که خونه پدربزرگش هست رو هم یه هفته هست می‌گرفت می‌آورد اینجابعد منم گفتم چی ...

با خانواده مفت خورش کات کن فقط خودش بمونه اونم بخاطر بچه ت مطمئن باش بحرفت گوش میده چون خرجش دستته 

حداقل هرچی میخری کم بخر اندازه خودت و بچه ت...مثلا برو دوتا سیب و دوتا موز بخر همون روز بخورین تموم ...

خب تا کی من اینطوری کنم این چه زندگیه 

بخدا ذهن آدم به راه بد کشیده میشه صیغه یکی باشی خرج میده شعورش بیشتره 

خیلی فشار روی من هست توی این زندگی

فکر کن یه پمپ آب نمیخره میگه برو خودت بخر یه بخاری داشتیم اونوقت پسرش اینجا زندگی می‌کرد شش ماهه پسرش رفته خونه پدربزرگش، بعد این بخاری تو پذیرایی بود پسرش تو سرما باید تو حال میخوابیدیم همه

یا یه پنکه نمیخرید یه کولر فقط تو پذیرایی پسرش تو گرما باید همه باز تو پذیرایی میخوابیدیم

شوهرتون مقصر نیست شما خودتون همینطوری بار آوردید ایشون رو. شما یه سری کارها رو انجام دادید که وظیفه ...

ببخشید من خیلی جاها کنار میام با مشکلات شوهرم

مثلا من میگم پول لازم دارم نمیده

منم راحت کنار میام، دیروز گفتم پول، صدتومان داد، منم مدتهاست نق نمیزنم

از خواهرم گرفتم

بعد دیب نزدیک به یک میلیون پسته خریده

بازم جلو خودم گرفتم، نق نزدم

ما ۱۷ساله ازدواج کردیم، از اون اول که نداشت، تا الان که میکه بدهکارم همش