2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
اره وابستگی زیاد نیاز به درمان داره من ناراحت نشدم از حرفت تو اگه در این حد حساسی زودتر برو روانپزشک

من مشکلی ندارم از اینکه وابسته ام نشونه احساسی بودنمه. شما بنطرم خیلی سنگدلی که این حرفو میزنی و درکی از این موضوع نداری اصلا و مدام تاکیدت روی روانپزشکه. یه نگاه تو آینه بکن حتما ببین کی نیاز داره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

منم همینطوریم. من فعلا بچه ندارم ولی از الان میدونم خیلی وابستگیم بهش شدیدتر میشه

مال من بچه ی بیش از حد شیطون و خرابکاریه جوری ک ارامش واسم نمیزاره. الان ک خوابه دارم میمیرم براشو عذاب وجدان داره میکشتم ک چرا صدامو براش بردم بالا.

این وابستگیا پیرمون میکنه. خوشبحال ادمای بیخیال

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به روی خودش نمیارم اما بعضی وقتا یجور بهش فکر میکنم نگران میشم دل تو دلم نیست همینطوری ازش پنهون ...

نه خب بهشون بگو. وابستگی نشونه ی دوست داشتنه. همه میدونن من خیلی وابسته و نازنازیم. فقط نباید در حدی باشه که آسیب بزنه بهت

مال من بچه ی بیش از حد شیطون و خرابکاریه جوری ک ارامش واسم نمیزاره. الان ک خوابه دارم میمیرم براشو ع ...

عزیزم. خدا حفظش کنه. کاملا درکت میکنم. وابستگی بد نیست فقط باید کنترل بشه که باعث اذیتمون نشه

عزیزم. خدا حفظش کنه. کاملا درکت میکنم. وابستگی بد نیست فقط باید کنترل بشه که باعث اذیتمون نشه

من ک اذیتم .شوهرم میبرتش بیرون هم ده بار زنگ میزنم دلم براش تنگ میشه .بعد خودمو سرزنش میکنم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

من ک اذیتم .شوهرم میبرتش بیرون هم ده بار زنگ میزنم دلم براش تنگ میشه .بعد خودمو سرزنش میکنم

بچت باعث شده که وابستگیت به خانوادت یا همسرت کمتر بشه؟

خب نشونه ی دوست داشتنه چرا میگی تربیت غلط؟

وقتی باعث نگرانی و اذیت میشه درستش اینه وابستگی نباشه مثل اروپایی ها و امریکایی ها که بچه ها بعد از سن قانونی خونه جدا میگیرن و والدین حس عذاب وجدان به اونا نمیدن