2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

240 بازدید | 30 پست

من خیلی وابسته ی خانوادم و همسرم هستم

زود به زود دلم تنگ میشه. یجایی میرم همیشه فکرم پیششونه. کیا مثل منن؟ زیادی احساساتی ام. روشون تعصب خاصی هم دارم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو احساساتی نیستی نیاز به روانپزشک داری طبیعی نیست

اینکه یه نفر وابسته باشه مریضه؟ شما نیاز به روانپزشک داری که میای به یکی که هیچ مشکلی نداره این حرف رو میزنی

بنظرت خوبه یا بده؟

همیشه به نبودنشون فکر میکنم و گریم میاد.بااینکه هستن.

البته بچم ک اومد بیشتر از همه وابسته اون شدم خیلیییییییی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

اینکه یه نفر وابسته باشه مریضه؟ شما نیاز به روانپزشک داری که میای به یکی که هیچ مشکلی نداره این حرف ...

اره وابستگی زیاد نیاز به درمان داره من ناراحت نشدم از حرفت تو اگه در این حد حساسی زودتر برو روانپزشک

از روی دوست داشتن هست کنم همینطور هستم اهل کتاب خوانی هستید گلم

دو‌ تا کاربری دارید؟ بالا هم یکی شبیهه همین جمله رو گفت

همیشه به نبودنشون فکر میکنم و گریم میاد.بااینکه هستن.البته بچم ک اومد بیشتر از همه وابسته اون شدم خی ...

منم همینطوریم. من فعلا بچه ندارم ولی از الان میدونم خیلی وابستگیم بهش شدیدتر میشه