بلاگرـمناطقـمحروم مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2327 عنوان میدونم دوستم داره این پسر | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست ۴ ساله یه پسره. دوستم داره من ته قلبم هیچ وقت دروغ نگفته دوستم داره ، خیلی هم داره اما نه خواستگاری میاد نه جلو میاد نه هیچی .....ولی همیشه میبینم از عمد میاد جاهایی که هستم تا منو ببینه خیلی هم نگا میکنه خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش! 1404/07/23 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 41759 ایشون دوست دارن تاییدشون کنی ک حست درسته دوستت داره! احتمالا پسر هیزه در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8394 اره ولله گیر داده بعد ۴ سال میکنم نداره باز میزنه بقیه بگن دارهاصلن اگ داشت و تو باور داشتی از ما ن ... افرین دقیقا موافقم خودشم به شک افتاده یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8394 احتمالا پسر هیزه 😂😂😂😂😂 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 42848 والا ما تو ۴ سال هم دوست بودیم هم نامزد کردیم هم عقد کردیم هم عروسی گرفتیمهم میتونستیم یه بچه هم از خط تولید بیرون بدیمبعد این فقط نگاه میکنه؟ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 22086 احتمالا پسر هیزه نیمه پر لیوان 😂😂 Guess I’m still holding on to something I shouldn’t
خاتونگل عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 1126 افرین دقیقا موافقم خودشم به شک افتاده باور کن شاید در نظر نمیگیره بابا ماها دیدیم شاید بودیم خودمون اطرافیان با پسری حتی من ۷ سال دیدم دختره عمرش گذاش اون آخر رفت یکی دیگه رو گرفت...واقعن سخته ولی درک نمیکنن ک هی میپره ب ادم و ناراحت میشه دختر خوب مامیخایم کمکت کنيم
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8394 باور کن شاید در نظر نمیگیره بابا ماها دیدیم شاید بودیم خودمون اطرافیان با پسری حتی من ۷ سال دیدم دخت ... ولش کن بچه که نیست یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
خاتونگل عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 1126 ولش کن بچه که نیست اره از هم صحبتی باهات لذت بردم عاقبت بخیر بشی دنا جون
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8394 اره از هم صحبتی باهات لذت بردم عاقبت بخیر بشی دنا جون قربونت برم خواهر همچنین یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
سیدحسنا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1180 عزیزم اگه واقعا دوستت داست یه قدمی برمیداشت ۴ سال زمان زیادیه عمرت رو هدر ندهرسما بهش پیشنهاد جایی بده ببین چکار میکنه انسانم آرزوست....
bekhodammarbote عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 472 خوشگلم نمیخوام بهت ضدحال بزنم ولی باور کن پسرا امروز تکلیفشون با خودشون روشن نیست خیلی مودی شدن اصلا معلوم نیست چشونه تنوع طلب هستن اکثرا، عزیزم وقتتو واسه همچین پسری تلف نکن