2777
2789
عنوان

میدونم دوستم داره این پسر

129 بازدید | 25 پست

۴ ساله یه پسره. دوستم داره من ته قلبم هیچ وقت دروغ نگفته دوستم داره ، خیلی هم داره 

اما نه خواستگاری میاد نه جلو میاد نه هیچی .....

ولی همیشه میبینم از عمد میاد جاهایی که هستم تا منو ببینه خیلی هم نگا میکنه

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

ولم کن 

چی دیدی که فک میکنی دوست داره و اقدامی درجهت رسیدن بهت نمیکنه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا زیر نظر دارتت

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

گفتیم یه بار دیگ توباور نمیکنی میخای ما بگیم اره خیلی دوستدارم ولش کن جلو نمیاد و کاری نمیکنه بعد ۴ سال عب نداره بمون ب پاش حیفه ولی ما نمیگیم صدبار تاپیک بزنی میگیم نداره دوتا پیرهن بیشتراست تنمون کردیم شاید

گفتیم یه بار دیگ توباور نمیکنی میخای ما بگیم اره خیلی دوستدارم ولش کن جلو نمیاد و کاری نمیکنه بعد ۴ ...

چهار دیواری اختیاری 

بازم تاپیک میزنم 

فضولی

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

میتونی تاپیکم نیایاز آدمایی مثل تو که میپرن به آدم خوشم نمیاد

خخخخخخ همه همینو گفتن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حرف ازدواجو زدی ؟

چی گفته

ولشون کن اینارو بیا ببینم چته

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...