2777
2789

گریه کردما ولی نه اونقدر خودمو بزنم بکشم موهامو بکنم همن روزهم فوت شد من پیشش بودم از وقتی چشمم باز کردم مریض بود تمام مسیولیتش با من انقدر دکتر. بیمارستان برده بودمش خسته شده بودم چهار سال اخرم تقریبا زمینگیر بود بار آخرم سکته کرد گفتم خدایا اگه صلاح میدنی راحتش کن یه جورایی دیگه نا نداشتم بازم مریض داری کنم حس عذاب وجدان دارم به نظرتون دختر بدی بودم من؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادر دیگه نداشتی ؟؟؟

داشتم ولی اصلا کمک نمیکردن عوضیا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چرا فکر میکنی ادم بدی بودی بعضی وقت ها مرگ برای ادم ها بهترین چیزه شما از اول تا اخر پیشش بودی دیدی داره آب میشه اذیت میشه عذاب میکشه برای همین همچین دعایی کردی که به صلاح مادرت باشه اتفاقا دختر خیلی خوبی بودی خیلیااا از مادرشون مراقبت نمیکنن وقتی مادر یا پدر فوت میشه می‌رن میزننن تو سر خودشون بخاطر ظاهرسازی