گریه کردما ولی نه اونقدر خودمو بزنم بکشم موهامو بکنم همن روزهم فوت شد من پیشش بودم از وقتی چشمم باز کردم مریض بود تمام مسیولیتش با من انقدر دکتر. بیمارستان برده بودمش خسته شده بودم چهار سال اخرم تقریبا زمینگیر بود بار آخرم سکته کرد گفتم خدایا اگه صلاح میدنی راحتش کن یه جورایی دیگه نا نداشتم بازم مریض داری کنم حس عذاب وجدان دارم به نظرتون دختر بدی بودم من؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
عزیزم شما وظایف خودتو انجام دادی روحش شاد براش خیرات و صدقه بده
همیشه براش خیرات میدم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نه طبیعیه، اونایی که مریض دارن از قبل پیش بینی میکنن روز مرگ عزیزشونو، برا همون خیلی شوکه نمیشن و عادیه رفتارشون ، ولی اگه یکی یهویی بیفته بمیره شوک میشی و بدنت خودبخود واکنش نشون میده
در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
مرگ و زندگی دست خداست و به حرف ما نیست . مهم اینه وظیفه فرزندی رو به جا آوردی و عذاب وجدان نداشتی چون کم نذاشتی براش . چه بسیار بچه هایی هستن که در زمان حیات پدر و مادر اصلا سراغی نمیگیرن بعد بالا سر مزارش خودشونو هلاک میکنن ولی چه فایده
فقط مامانم فوت کردن اومدن جیغ و هوار گریهههه سر مزار