تنها چیزی که نمیشه با پول خرید عشقه نگید همه چی پولیه
من از بچگی بابت ظاهرم تعریف زیاد شنیدم خدارو هم شکر میکنم بالاخره همینم خیلی بهم حس خوب داده قبلا ناشکری میکردم ولی الان دیگه ناشکری نمیکنم خداروشکر..
خانواده ای داشتم ک وضعشون متوسط روبه بالا بود اما با این وجود برام یه اپارتمان گرفتن ماشین گرفتن هر چی خواستم برام فراهم بوده همیشه از بچگی مسافرت خوب میرفتم بهم یه ازادیه نسبی دادن خیلی سخت گیر نبودن یعنی پدر مادر خوبی هم داشتم بابت اینم خداروشکر میکنم
خواستگارم داشتم مث همه ی دخترای دم بخت نمیگم کسی سمتم نیومده ک ناشکری کردم اما یبار عاشق شدم اونقدر سر این عشق عذاب کشیدم که نمیتونم حتی توصیفش کنم خودکشی ناموفق ذاشتم همش الان سر و کارم با دکتر و روانپزشکه کلی قرص باید بخورم تا یکم اروم باشم معدم داغونه تا یچیزی میخورم بالا میارم ده کیلو وزن کم کردم تو یکماه و نیم هر کی قیافمو میبینه فکر میکنه معتادی چیزی شدم خداشاهده از درس و دانشگاهم عقب موندم از زندگیم عقب موندم حاضر بودم همه چیمو بریزم به پاش اما هنوز برنگشته:)نمیاد دیگه میدونم تا ابد باید تو غمش بسوزم نگید فراموش میشه و این حرفا و نصیحت نکنید باور کنید کلی روانشناس رفتم روانپزشک رفتم قرص خوردم اطرافیان بهم گفتن این حرفارو گوشم پره فقط میخوام بگم حالم بده😔