2777
2789

چندروز پیش تاپیک زدم کم نظر دادن عزیزان.منتها من چون احساساتی هستم و دلم نمیخاد کسی ازم ناراحت شه دوست دارم نظرتونو بدونم.قرار بود خونه پدرشوهرم فروش بره خواهرشوهرم میگه سهم برابر میخاییم شوهرم قبول نمیکنه البته تا دوماه پیش قبول کرد گفت بنگاه هر قیمت بزاره من بخرم خونه رو برابر میدم منتها خواهرشوهرم گفت نه تو متری ده میلیون بالاتر بخر برابر بده ک شوهرم قبول نکرد و گفت اصلا نه میخرم و نه برابر میدم.شوهرمم دوماه پیش بستری بود بیمارستان و خواهرش میومد ملاقات.اونروز زنگ زد و گفت اینکار شوهرت درست نیس خونه مال بابای ما هم هست ما هم حق برابر داریم خیر نمیبینه آه پشتشه و مریض بود من اومدم ملاقاتی و فلان.منم ناراحت شدم چون چن بار این حرفو زده بود

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

اینو براش نوشتم

با خودش انشاالله صحبت کنید درست میشه ولی حقیقتا داداشت ک بی انصافی کنه به کنار ولی تو هم عزیزم جوری صحبت کردی که انگار اگه خدای نکرده دور از جون برادرت تو بیمارستان اتفاقی میفتاد براش هم ناراحت نمیشدی و چند بار گفتی اومدی ملاقات.خب این حرف درست نیست  خدا سر دشمن آدمم نیاره مریضیو.من ده روز بدترین روزای زندگیمو گذروندم حاضر بودم نه خونه باشه نه پول با اینکه اینهمه عذابم داده ولی برگرده بالا سر بچه هاش.میدونی که مریضه و هنوزم خوب نشده.میدونم برادرت اخلاقاش خوب نیس هر چی بگی قبول دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر نون و نمک همو خوردین..جوابشو بده حتی تو ناراحتی

تو این سالها هرهفته خونه من بود من شاید سالی یبار رفتم.بهترین پذیرایی و هم میکردم یکبار هم منت نزاشتم

سهم پسر دوتاس سهم دختر یکی دلایل زیادی هم داره

که یکی از دلایلش مهریه ای بود که زن درکنار شوهرش سهم داره ولی مردا همچین اپشنی ندارن که مهریه بگیرن که مهریه رو کردن 14تا دیگه که..........

جواباش:

پسر بزرگتر بوده وظیفشو انجام داده.(شوهرم خیلی ب پدرمادرش خدمت کرده هزینه های شیمی درمانی مادرش و هرهفته مسافرت بردن پدرش و...).

چون اقا قرض داره اینکارارو میکنه خب به من چه قرض داره همه دارن . دلیل نمیشه بی انصافی کنه

گنده گوزیشو کم کنه قرضشو بده

جمله آخرت و نباید می نوشتی، که میدونم برادرت بده هر چی بگی حق داری

کلا بنظر من دخالت نکن

بگو بمن هیچ ربطی نداره خودتون باهم کنار بیاید

الان شما با شوهرت حرف بزنی راضیش کنی ممکنه بعدا شوهرت سرت غر بزنه

دخالت نکن برای خودتم شر درست نکن

اینو براش نوشتم با خودش انشاالله صحبت کنید درست میشه ولی حقیقتا داداشت ک بی انصافی کنه به کنار ولی ت ...

خوب گفتی جمله آخر نمیگفتی بعد هم چرا زور میگه ده تومن بالاتر بخر حق هم برابر بده

بنظر من که باید عادلانه نصف نصف باشه!!! 

من نمیدونم این دین اسلام چرا همیشه مال مردا بیشتر کرده!!! 

دیه مردا بیشتر 

ارث مردا بیشتر 

زن برای مردا بیشتر 

صیغه برای مردا بیشتر. 

والا نصف نصف عادلانه هست همه جای دنیا 

حرفت درست و عالی بوده اما بنظرم دخالتی تو روابطشون نکن بدی خوبی شد نگن زنداداش کرد

اصلا دخالت نمیکنم.خودش زنگ زد بارها گفتم ب من مربوط نیست.منتها با تندی حرف میزد ناراحت شدم