چندروز پیش تاپیک زدم کم نظر دادن عزیزان.منتها من چون احساساتی هستم و دلم نمیخاد کسی ازم ناراحت شه دوست دارم نظرتونو بدونم.قرار بود خونه پدرشوهرم فروش بره خواهرشوهرم میگه سهم برابر میخاییم شوهرم قبول نمیکنه البته تا دوماه پیش قبول کرد گفت بنگاه هر قیمت بزاره من بخرم خونه رو برابر میدم منتها خواهرشوهرم گفت نه تو متری ده میلیون بالاتر بخر برابر بده ک شوهرم قبول نکرد و گفت اصلا نه میخرم و نه برابر میدم.شوهرمم دوماه پیش بستری بود بیمارستان و خواهرش میومد ملاقات.اونروز زنگ زد و گفت اینکار شوهرت درست نیس خونه مال بابای ما هم هست ما هم حق برابر داریم خیر نمیبینه آه پشتشه و مریض بود من اومدم ملاقاتی و فلان.منم ناراحت شدم چون چن بار این حرفو زده بود
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
با خودش انشاالله صحبت کنید درست میشه ولی حقیقتا داداشت ک بی انصافی کنه به کنار ولی تو هم عزیزم جوری صحبت کردی که انگار اگه خدای نکرده دور از جون برادرت تو بیمارستان اتفاقی میفتاد براش هم ناراحت نمیشدی و چند بار گفتی اومدی ملاقات.خب این حرف درست نیست خدا سر دشمن آدمم نیاره مریضیو.من ده روز بدترین روزای زندگیمو گذروندم حاضر بودم نه خونه باشه نه پول با اینکه اینهمه عذابم داده ولی برگرده بالا سر بچه هاش.میدونی که مریضه و هنوزم خوب نشده.میدونم برادرت اخلاقاش خوب نیس هر چی بگی قبول دارم.
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!