2777
2789
عنوان

خانما ب نظرتون جواب خواهرشوهرمو بد دادم لطفا بیایید همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله آخرت و نباید می نوشتی، که میدونم برادرت بده هر چی بگی حق داریکلا بنظر من دخالت نکنبگو بمن هیچ ر ...

دخالت نمیکنم.زنگ زده بود منو دخالت میداد چرت و پرت میگف ناراحت شدم جوابشو دادم.الانم پیام اولمو میزارم ببینید بد گفتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اصلا دخالت نمیکنم.خودش زنگ زد بارها گفتم ب من مربوط نیست.منتها با تندی حرف میزد ناراحت شدم

فداسرت همینطوری پیش برو اما هوای شوهرتو دورادور داشته باش گفتی مریض بودن ،بهترباشن انشالله

❤ متاهل❤

جواباش:پسر بزرگتر بوده وظیفشو انجام داده.(شوهرم خیلی ب پدرمادرش خدمت کرده هزینه های شیمی درمانی مادر ...

وا خواهره چقدر پروعه

موقع مریضی، پسر بزرگتره وظیفشه 

موقع ارث و میراث میگه پدر جفتمون بوده؟ 😑

پیام اولم بهش:

سلام خوبی عزیزم

میگم دیروز حرف زدیم خدای نکرده از من ناراحت نشی یا سوتعبیر نشه از حرفام.خداشاهده به جان عزیزام این مساله میدونی اصلا به من مرتبط نیست  بارها هم گفتم ب برادرت حق برابر انصافه خودتون چهارتا میدونید برادرت بگه اصلا نمیخاد هزار تومن اصلا مهم نیست به منم ربط نداره من گفتم شاید چون بدهکاره اینطوری میکنه و فلان ک اونم ب قول تو ب شما مربوط نمیشه.ولی خب ارزش نداره رابطه ها بهم بخوره انشاالله جوری بشه که ناراحتی و آه و اینا پشتش نباشه. چون پول ارزش نداره خداشاهده چه برای داداشت و تو و من و هر کسی .آخر آدم این پول و میزاره و میره از فردای خودشم خبر نداره که زنده هست یا نه.به قول خودت برادرت خونه داره ماشین داره منتها کاش نباشه یه سری چیزا اما دلخوشی باشه.

خودمم دختر دارم درک میکنم،خودمم زنم میفهمم چی میگی حق برابر حق هر زنی هستش عزیزم منتها اونقدر ارزش نداره آدم پشت عزیزش آه و نفرین کنه من اگ دست خودم بود هزار تومنم میگفتم برنداره میلیاردها پول الان بده آدم عزیزش که رفته برنمیگرده اگه پول ناحق ب زندگی کسی بیاد مطمئن باش همونطور ک اومده همونطور هم مثل باد میره.

بعد ک اینو نوشتم گفت دروغ میگی من نفرین نکردم و فلان.ب دروغ‌در حالی ک تماس گرفت کلی چرت و پرت گفت

یعنی توی قرآن اومده مرد چهارتا زن بگیره و بی نهایت صیغه بزاریم شوهرامون زن و صیغه کنن؟؟؟

توی قران نگفته چهار تا زن 

اتفاقا توی همین قران گفته اگ نمیتونی عدالت رعایت کنی زن دوم گرفتن حرامه

برو یه سرچ ساده بزن ک علت دوبرابر بودن ارث پسر چیه

توضیحاتش خیلی سادس چیزی نیس ک متوجه نشی

نظر شخصی من برادر اگه برادر باشه خودش برابر می ده

خب برابر میخاست بده.خواهرش گف متری ده تومن گرونتر بردار.حرف زور زد.

فداسرت همینطوری پیش برو اما هوای شوهرتو دورادور داشته باش گفتی مریض بودن ،بهترباشن انشالله

ممنونم بخدا شوهرم لخته تو گردنش بود داشت سکته میکرد.بعد منت میزاره اومدم ملاقات .خب وظیفت بوده ک اومدی

توی قران نگفته چهار تا زن اتفاقا توی همین قران گفته اگ نمیتونی عدالت رعایت کنی زن دوم گرفتن حرامهبرو ...

چیه علتش؟؟؟ 

مگه به غیر از اینکه ارثش به نام خودش بشه ‌!!!! برای زنش فایذه ای داره؟؟؟؟ 

که مثلا تو قرآن گفته باشه مرد دوبرابر ارث میبره چون زن و بچه داره!!! 

بنظرم این حرفا غیر منطقی هست 

عادلانه منصفانه همون اصلش نصف نصفه