پیام اولم بهش:
سلام خوبی عزیزم
میگم دیروز حرف زدیم خدای نکرده از من ناراحت نشی یا سوتعبیر نشه از حرفام.خداشاهده به جان عزیزام این مساله میدونی اصلا به من مرتبط نیست بارها هم گفتم ب برادرت حق برابر انصافه خودتون چهارتا میدونید برادرت بگه اصلا نمیخاد هزار تومن اصلا مهم نیست به منم ربط نداره من گفتم شاید چون بدهکاره اینطوری میکنه و فلان ک اونم ب قول تو ب شما مربوط نمیشه.ولی خب ارزش نداره رابطه ها بهم بخوره انشاالله جوری بشه که ناراحتی و آه و اینا پشتش نباشه. چون پول ارزش نداره خداشاهده چه برای داداشت و تو و من و هر کسی .آخر آدم این پول و میزاره و میره از فردای خودشم خبر نداره که زنده هست یا نه.به قول خودت برادرت خونه داره ماشین داره منتها کاش نباشه یه سری چیزا اما دلخوشی باشه.
خودمم دختر دارم درک میکنم،خودمم زنم میفهمم چی میگی حق برابر حق هر زنی هستش عزیزم منتها اونقدر ارزش نداره آدم پشت عزیزش آه و نفرین کنه من اگ دست خودم بود هزار تومنم میگفتم برنداره میلیاردها پول الان بده آدم عزیزش که رفته برنمیگرده اگه پول ناحق ب زندگی کسی بیاد مطمئن باش همونطور ک اومده همونطور هم مثل باد میره.
بعد ک اینو نوشتم گفت دروغ میگی من نفرین نکردم و فلان.ب دروغدر حالی ک تماس گرفت کلی چرت و پرت گفت