2777
2789
عنوان

خانما ب نظرتون جواب خواهرشوهرمو بد دادم لطفا بیایید همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 77 پست
خب برابر میخاست بده.خواهرش گف متری ده تومن گرونتر بردار.حرف زور زد.

من در جریان قیمت خونه نیستم متری چند یعنی به غریبه ارزون تر می دهند 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

چیه علتش؟؟؟ مگه به غیر از اینکه ارثش به نام خودش بشه ‌!!!! برای زنش فایذه ای داره؟؟؟؟ که مثلا تو قرآ ...

والا حوصله بحث و توضیحات ندارم

یه سرچ‌ کنی میفهمی ک اتفاقا ب نفع زنه

من توضیحم بدم شما باز قبول نمیکنی

من مسلمانمو ب قران اعتقاد دارم

شما مسلمون نیستی دیگه من مسئول اون نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی قران نگفته چهار تا زن اتفاقا توی همین قران گفته اگ نمیتونی عدالت رعایت کنی زن دوم گرفتن حرامهبرو ...

بلاخره این قانون چهارتا زن گرفتن رو باز گذاشته ‌!!!! 

حالا چه کسی رعایت کنه چه نکنه!!!!! 

قانون صیغه چی؟؟ اونم عدالت میخواد 

من در جریان قیمت خونه نیستم متری چند یعنی به غریبه ارزون تر می دهند

بنگاه قیمت میزاره رو خونه ها.خونه پدر شوهرم و بنگاه گفت مثلا متری ۵۰ میلیون بیشتر نمیارزه چون شصت سال ساخته و بسیار قدیمی و کلی بازسازی میخاد.

خواهرشوهرم گف نه تو متری ۶۵ تومن بخر سهم برابر هم بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
والا حوصله بحث و توضیحات ندارمیه سرچ‌ کنی میفهمی ک اتفاقا ب نفع زنهمن توضیحم بدم شما باز قبول نمیکنی ...

شما کار به مسلمون و غیر مسلمون بقیه نداشته باش،،،، کسی هم نگفت تو مسعول باش یا نباش!! 

بگو جوابی ندارم،،،فقط یه چیزی شنیدیم باید قبول کنیم!! دیگه تموم شد رفت!!! 

بلاخره این قانون چهارتا زن گرفتن رو باز گذاشته ‌!!!! حالا چه کسی رعایت کنه چه نکنه!!!!! قانون صیغه چ ...

تحقیق نمیکنین و میاین از عالم و آدم طلبکارین

بخدا با یه سرچ ساده تو گوگل و سایتها ب همه جوابها میرسین

من اسلام رو کاملترین دین میدونم و مسلمانم و به تک تک حرفای قران معتقدم

شما مجبور نیستین هم نظر من باشین

اگر دوس دارین بیشتر بدونین تحقیق کنین

اگرهم معترضین ب قران به مسلمون ها نپرین

دین زیاد هست

شما کار به مسلمون و غیر مسلمون بقیه نداشته باش،،،، کسی هم نگفت تو مسعول باش یا نباش!! بگو جوابی ندار ...

اتفاقا این خودتی ک بی منطق خرف میزنی

من برای تموم اعتقاداتم جواب دارم چون اهل تحقیقم ولی حوصله طومار نوشتن ندارم

امثال تو فقط بلدین ب همه بپرین و ادای روشنفکری در بیارین

برو‌چار تا کتاب راجب دینت بخون و تفسیر کامل قران روتا نپری ب همه

دیگم ریپ نزن

حوصلتو ندارم

بنگاه قیمت میزاره رو خونه ها.خونه پدر شوهرم و بنگاه گفت مثلا متری ۵۰ میلیون بیشتر نمیارزه چون شصت سا ...

بگید مشتری متری ۶۵ بیار بعد اگه اورد متری ۶۵ بخرید چون بنگاه معمولا یکم پایین تر میگن

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

بگید مشتری متری ۶۵ بیار بعد اگه اورد متری ۶۵ بخرید چون بنگاه معمولا یکم پایین تر میگن

اتفاقا بنگاه بالاتر میگه ب نفع خودشم بشه خب.متری ۶۵ گذاشتن دیوار هر کی اومد دید فرار کرد رفت.خونه ای ک فقط یک میلیارد خرجشه رو کی میخره آخه ب این قیمت

اتفاقا این خودتی ک بی منطق خرف میزنیمن برای تموم اعتقاداتم جواب دارم چون اهل تحقیقم ولی حوصله طومار ...

چرا اینقد شلوغش میکنی!!! 

چرا از حرف زدن میخوای دعوا درست کنی؟ 

مگه فحش یا بی احترامی یا توهین تو حرف ها بوده؟؟؟ که اینقد شلوغش میکنی؟؟؟ کی به تو پریذه؟؟؟؟ یه بار میگی امثال تو،،،، یه بار میگی غیر مسلمون،،،، چته،،،،، آروم باش

خب جواب نداری بگو ندارم!!!!. 

تو خودت هنوز نمیدونی جواب هارو،،، 

فقط بلدی بگی برو بخون فلان جا!!! 

خب تو که مسلمونی باید بدونی دیگه!!باید جواب داشته باشی،،،،، ! مگه نمیگی ما غیر مسلمونیم 

ریپلای نزن دیگه،،،،،، 

تحقیق نمیکنین و میاین از عالم و آدم طلبکارینبخدا با یه سرچ ساده تو گوگل و سایتها ب همه جوابها میرسین ...

میشه پیامای منو بخونید ببینید اگ بی احترامی کردم عذرخواهی کنم؟