2777
2789
عنوان

کیا نوزاد دارن احتیاج‌دارم‌ب‌کمکتون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 54 پست

دقیقا پارسال منم همین حال رو داشتم دخترم زردی داشت و خیلی اذیت شدم 

فقط به فقط باید دوره اش بگذره بعد چهل روزگی کم کم زردیش ازبین میره نگران نباش منم بچه اولم بود خیلی گریه میکردم الان که فکرشو میکنم چقدر غصه خوردم 

بزار دوره اش طی بشه به خودت برس مثل من نباش حرص نخور 

من بعدش سنگ صفرا گرفتم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای‌مهربون‌اگه‌برا کولیک‌هم‌پیشنهادی دارین‌بگین لطفا

من چون بچه اولم بود و بی تجربه بودم شبا که بچم جیغ میزد فکر میکردم کولیک داره و شکمشو با روغن ماساژ میدادم و از پکترا انواع شربت گرفته بودم و بهش میدادم و خودم عرق نعنا میخوردم که از شیرم به بچه برسه ولی هیچ کدوم تاثیری نداشت و تا 4 صبح جیغ میزد و بعدش بچه از خستگی میخوابید،بعدا فهمیدم که این بچه اصلا کولیک نداره و بیچاره از بی خوابی جیغ میزنه و منم بلد نیستم بخوابونمش،وقتی که خوابشو رو روال انداختم بیچاره دیگه جیغ نزد.تو هم اول مطمئن شو که بچه بی خواب نیست بعد برو سراغ راه حل درمان کولیک

دقیقا پارسال منم همین حال رو داشتم دخترم زردی داشت و خیلی اذیت شدم فقط به فقط باید دوره اش بگذره بعد ...

ای خدا واقعا خیلی سخته منم دیدم هی زردیش ثایت میمونه با اینکه ی عالمه با کاسنی‌و...شستیم حتی‌حجامت بردم ولی ثایت مونده عددش اونقد گریه کردم دست خودم‌نیست واقعا

من چون بچه اولم بود و بی تجربه بودم شبا که بچم جیغ میزد فکر میکردم کولیک داره و شکمشو با روغن ماساژ ...

اخه علائم‌کولیک داره پاهاشو‌جمعومیکنه زور‌میزنه صودتش یدخ میشه جیغ میزنه

ای خدا واقعا خیلی سخته منم دیدم هی زردیش ثایت میمونه با اینکه ی عالمه با کاسنی‌و...شستیم حتی‌حجامت ب ...

درکت میکنم الان خسته ای و نگران 

اما از خودتم مراقبت کن 

درکت میکنم الان خسته ای و نگران اما از خودتم مراقبت کن

اره رنگ و رخ برام‌نمونده نمیدونم شام ناهار چی‌ددست کنم از یطرف بخاطر زردی گرمی‌نخورم‌از ی طرف بخاطر کولیک وای خیلی دوران‌بدیه 

اره رنگ و رخ برام‌نمونده نمیدونم شام ناهار چی‌ددست کنم از یطرف بخاطر زردی گرمی‌نخورم‌از ی طرف بخاطر ...

بعد از سه ماهگی اوضاع آروم تر میشه و خودت بیشتر تجربه پیدا میکنی نگران نباش 

روز ۲۵ روزگی عدد۱۲ بود دکترم‌میگه برا این سن بالا نیست خطرناکم‌نیست‌مشکل از شیرته دوس دارم شیرمو قطع ...

عزیزم توجه نکن دارو هست که زردی بچه رو بیاره پایین شیرتو قطع نکت رژیمتو رعایت کن