2777
2789

ببخشید دخترم زردی طولانی‌داره آزمایشاش سالم بود دکتر‌گف زردی از شیر خودته‌حالا قرص نوشته براش‌ولی میترسم باز برگرده چون مشکل از شیرمه از بس سردی هم خوردم‌استخوانام‌درد میکنه واقعا کلافه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده ؟

روز ۲۵ روزگی عدد۱۲ بود دکترم‌میگه برا این سن بالا نیست خطرناکم‌نیست‌مشکل از شیرته دوس دارم شیرمو قطع کنم‌کلا ولی شیرخشک سخته دردسره ۴۸ساعت قط کردم فقط شیرخشک‌دادم‌تاثیر نداشت

میخوای یه دکتر دیگم برو.کلا چیزا سرد نخور.گرمی بخور جون بگیری بچه هم شیر میخوره جون بگیره

دوتا دکتر‌بردم‌میگن اصلا خطرناک‌نیست‌خودش رفع میشه اخه گرمی‌بخورم‌زردی شیرم‌بیشتر میشه 

چون زردیش بالا نیست ولش کن 

خودش بعد از یه مدت خوب میشه 

سردی هم نخور 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تاپیکی بود که یه کاربر گفته بود واسه بچه هام هرکاری میکنم زردیشون قط نمیشه تا اینکه دو روز بهشون ...

منم ۴۸ ساعت شیرخودمو قط کردم ولی تاثیر نداشت ب دکترمم‌گفتم ولی بنظرم‌باید ۱۰روز‌قط کنم‌خب‌اینجوری هم‌میترسم‌سینمو دیگه‌نگیره خدا کنه قرص بدم دیگه اوکی شه

۱۲ بالا نیست 

تا میتونی شیر خودتو بده زیاد ادرار کنه 

لیموشیرین زیاد بخور من به خانمهایی که جوجه هاشون زردی دارن میگم لیمو شیرین بخورن خیلی خوبه 

عرق کاسنی عرق شاطره بخور 

آب ولرم بل خاکشیر و عسل قاطی کن بخور 

آبگوشت خروس 

الحمدلله رب العالمین ...

راهی که داری اینه که یک درمیون یا دو درمیون شیرخشک بدی تا پایین بیاد.

پشت هم نده چون خوردنش راحت تره عادت میکنه. اگر بچه زیر دهه روزه کمتر از ۳۰ سی سی بده. یعنی ۳۰ سی سی درست کن ولی همشو نده حدود ۲۰ سی سی .

شیر رو هم دورانی بچرخون تو شیشه تکون نده توش حباب بیفته بچه اذیت بشه. اخر شیر هم که با هوا مخلوط میشه رو نده بخوره.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
۱۲ بالا نیست تا میتونی شیر خودتو بده زیاد ادرار کنه لیموشیرین زیاد بخور من به خانمهایی که جوجه هاشون ...

چند روزه لیمو شیرین‌میخورم‌حس‌میگنم‌زردیش کمتر شده‌خروسم‌زیاد خوردم‌کاسنی دارم‌ولی دکتر‌میگف افسردگی‌میاره

بچه منم زردیش اول 14 بود و خودمون دستگاه اجاره کردیم و تو خونه گزاشتیم زردیش شد 9 بعدش دکتر بردیم دارو داد که اونم زیاد تاثیری نداشت تا این که کم کم خودش از بین رفت.فکر کنم دو ماه یا دو ماه و نیم طول کشید تا درست بشه