2777
2789
عنوان

کیا نوزاد دارن احتیاج‌دارم‌ب‌کمکتون

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 54 پست
خیلییی دوران‌ سختیه‌هم روحی‌خیلی خستم‌هم‌جسمی‌کولیک‌داره بچم‌زردی ام‌ک‌داره تک‌و تنهام میگم خدایا فق ...

الهی بگردم،حستو کامل درک میکنم،منم تو غربت بودم و بچه اولم بود و سزارین هم کرده بودم و از یه طرف بهم ریختگی هورمونام و افسردگیم بود و از یه طرف بی خوابی امونمو بریده بود به حدی که از بی خوابی توهم میزدم،ولی مطمئن باش این روزا هم تموم میشه و بلاخره همچی رو روال میفته،برای من همون دو ماه خیلی سخت بود و کم کم هر هفته راحت تر شد و الان خداروشکر شبا خواب کافیمو دارم و اذیتای بچم کم شده.نگران نباش همه چی خوب میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کپسول اورسیل فک‌کنم‌ دکتر گف‌ زردی ک طولانی شه یا تیروئیده یا عفونت ادرار اینا دوتارو بده اگه سالم ب ...

اگر دکترش داده بده ولی خودسرانه چیزی نده. راستی دمای خونه باید حدود ۲۴ باشه بالاتر باشه هم زردی میگیره هم رفلاکس.

دمتی خونه خیلی مهمه زیاد نپوشونش. منم مثل شما بودم پسرم بستری شد تو ان آی سیو .چند روز تو بیمارستان بودم با بخیه های سزارین رو صندلی فایبرگلاس بچه شیر نی دادم مدام در حال گریه بودم.

ولی گذشت. سخت نگیر خودتو تقویت کن. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
الهی بگردم،حستو کامل درک میکنم،منم تو غربت بودم و بچه اولم بود و سزارین هم کرده بودم و از یه طرف بهم ...

قربونت بشم اره منم سزارین شدم مامانمم که رفت ینی از بس گریه کردم‌ ک‌حد نداره غربت خیلی سخته ادم افسرده تر میشه باز خداکنه بچت‌مشکلی داشته باشه ک‌دیگه بدتر

منم فقط ب امید اینم ۲ماهه شه زود واکسن بزنم فرار کنم‌برم‌خونه‌مامانم

دکتر دید گف چون سبزس حس میکنی زرده وگرن‌خ‌کمه زردیش بدنش زرد نیس فقط صورتش و چشاش البته حس‌میکنم کمت ...

خوب داره خوب میشه. بچه ها تا ۴۰ روزگی هر روز یه رنگن. بعدش چهره شون شکل میگیره.

اگر دکترش داده بده ولی خودسرانه چیزی نده. راستی دمای خونه باید حدود ۲۴ باشه بالاتر باشه هم زردی میگی ...

اره خونم خیای گرم‌نیس‌کلاهم‌سرش نمیکنم‌عیب نداره؟اخه میگم‌گوشاش درد نگیره

اره خداکنا زود بگذره این روزا

قربونت بشم اره منم سزارین شدم مامانمم که رفت ینی از بس گریه کردم‌ ک‌حد نداره غربت خیلی سخته ادم افسر ...

میتونی به عنوان مهمان بری شهر مامانت واکسن بزنی. من ۶ سال پیش این کارو کردم فقط یه واکسنشو سهر محل زندکی زدم بقیه رو همه به عنوان مهمان زدم . از یه خاته بهداشت نزدیک خونه نامان پرس و جو کن. ما دو تا استان مختلف رودیم.

میتونی به عنوان مهمان بری شهر مامانت واکسن بزنی. من ۶ سال پیش این کارو کردم فقط یه واکسنشو سهر محل ز ...

اره بهداشت‌گفت‌میتونی ولی میگم بزنم بعد با خاطر جمعی برم اونجا

دکتر دید گف چون سبزس حس میکنی زرده وگرن‌خ‌کمه زردیش بدنش زرد نیس فقط صورتش و چشاش البته حس‌میکنم کمت ...

آخرین جایی که زردی میره چشماشه،اگه از بدنش رفته پس داره تموم میشه،صبور باش عزیزم

اره خونم خیای گرم‌نیس‌کلاهم‌سرش نمیکنم‌عیب نداره؟اخه میگم‌گوشاش درد نگیرهاره خداکنا زود بگذره این رو ...

نه سرشون گرما. چون فعالیت مغذیشون زیاده. من اطلاعاتم در مورد بچه داری خوبه. چون تو غربت بودم همش در حال تحقیق و مطالعه بودم. تاپیک رفلاکسمو حتما بخون .سوال داشتی بپرس میام جواب نیدم فعلا برم لخوابم فردا صبح ۷ باید ررم سرکار

آخرین جایی که زردی میره چشماشه،اگه از بدنش رفته پس داره تموم میشه،صبور باش عزیزم

مرسی عزیز بابت دلگرمیت

ممنون از همه‌مامانای‌مهربون‌ک‌امشب دلداریم دادن

نه سرشون گرما. چون فعالیت مغذیشون زیاده. من اطلاعاتم در مورد بچه داری خوبه. چون تو غربت بودم همش در ...

ممنون عزیزم‌باشه حتماااا مزاحمت‌میشم سوالامو میپرسم انشالله موفق باشی عزیزم‌شبخوش

اره بهداشت‌گفت‌میتونی ولی میگم بزنم بعد با خاطر جمعی برم اونجا

نه حتما قبلش برو. تب میکنه دست تنها گرفتار میشی. من و پدر و مادرم نوبتی بیدار میموندیم چون تا دو روز تب می کرد. البته بعصیها تب نمیکنتد ولی بچه من تا ۴۰ درجه هم میرفت گاهی متاسفانه.