2777
2789
عنوان

کیا نوزاد دارن احتیاج‌دارم‌ب‌کمکتون

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 54 پست
راهی که داری اینه که یک درمیون یا دو درمیون شیرخشک بدی تا پایین بیاد.پشت هم نده چون خوردنش راحت تره ...

مرسی عزیزم‌ میگم قرصو بخرم‌بدم اگه اوکی شد ک‌بهتر خدایی نکرده‌خوب نشد کلا شیرمو قط کنم‌بهتر از این همه دردسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه لیمو شیرین‌میخورم‌حس‌میگنم‌زردیش کمتر شده‌خروسم‌زیاد خوردم‌کاسنی دارم‌ولی دکتر‌میگف افسردگی ...

نگران نباش سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی به مرور خوب میشه

الحمدلله رب العالمین ...
منم ۴۸ ساعت شیرخودمو قط کردم ولی تاثیر نداشت ب دکترمم‌گفتم ولی بنظرم‌باید ۱۰روز‌قط کنم‌خب‌اینجوری هم ...

اگر اینکارو کردی نگران نباش به مرور رفع میشه. همون یک درمیون که گفتم شیر خشک بده زودتر رفع میشه. پسر منم تا یک ماه زرد میشد و دوباره با شیر خشک سفید نی شد.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
بچه منم زردیش اول 14 بود و خودمون دستگاه اجاره کردیم و تو خونه گزاشتیم زردیش شد 9 بعدش دکتر بردیم دا ...

اره دکتر‌منم‌گفت‌خود بخود میره ولی‌بچه اولمه حساسم بیشتر روزای اول کارم فقط گریه بود

اگر اینکارو کردی نگران نباش به مرور رفع میشه. همون یک درمیون که گفتم شیر خشک بده زودتر رفع میشه. پسر ...

رنگ‌ پوستش چی برا نی‌نی‌من انگار سبره شده درحالیکه دستاش سفیدع

مرسی عزیزم‌ میگم قرصو بخرم‌بدم اگه اوکی شد ک‌بهتر خدایی نکرده‌خوب نشد کلا شیرمو قط کنم‌بهتر از این ه ...

قرص چی .دکتر داده؟

نه شیرتو قطع نکن حیفه. همون بک درمیون بدی خوب میشه نگران نباش پسر من و برادرزادم هنینطور بودند زول کشید تا کم بشه.

اگر زیر نظر دکتره و گفته مشکلی نیست سخت نگیر درست میشه.

فقط حواست باشه شکمش کار کنه و ادرارش زیاد باشه. زود خوب میشه 

خیلییی دوران‌ سختیه‌هم روحی‌خیلی خستم‌هم‌جسمی‌کولیک‌داره بچم‌زردی ام‌ک‌داره تک‌و تنهام میگم خدایا فق ...

منم نوزادم یک ماهه هستش کولیک داره و رفلاکس دست تنهام واقعن سخته فردا هم میبرم واسه ختنه از بی خوابی حتی میل ب غذا هم ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم به زودی زود خداوند فرزند سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و عاقبت به خیر بهتون ببخشه 🥰

البته هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی نی نی دوست دارم واقعا خیلی دوست دارم مادر بشم😍😍

برام دعا کن به اون که میخوام برسم تا بابا بچم اون باشه😍😍😍

رنگ‌ پوستش چی برا نی‌نی‌من انگار سبره شده درحالیکه دستاش سفیدع

چرا سبز شده. دکتر ندیده؟ اگر با انگشتت فشار میدی و زردی میمونه نشونه اینه که هنوز زردی داره.

قرص چی .دکتر داده؟نه شیرتو قطع نکن حیفه. همون بک درمیون بدی خوب میشه نگران نباش پسر من و برادرزادم ه ...

کپسول اورسیل فک‌کنم‌ دکتر گف‌ زردی ک طولانی شه یا تیروئیده یا عفونت ادرار اینا دوتارو بده اگه سالم بود از شیرخودته ک ازمایشا سالم بود گف‌قرص‌میدم 

چرا سبز شده. دکتر ندیده؟ اگر با انگشتت فشار میدی و زردی میمونه نشونه اینه که هنوز زردی داره.

دکتر دید گف چون سبزس حس میکنی زرده وگرن‌خ‌کمه زردیش بدنش زرد نیس فقط صورتش و چشاش البته حس‌میکنم کمتر شده یکی‌دو روزه