2777
2789

من احساس میکنم پوستم نازک شده و موقع بند انداختن قرمز قرمز میشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست و عادت میده، مث اعتیاد میمونه 

بعد از قطعش پوست خراب میشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اره سد دفاعی پوستو از بین میبره

جدی؟پس چکار کنم؟ 🥺

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

پوستت نازک شده باید ترمیم کننده بزنی هر ماه فیشیال میری؟

نه اصلا 

سرم نیاسینامید میزنم بخاطر جوشام

پوست و عادت میده، مث اعتیاد میمونه بعد از قطعش پوست خراب میشه

چکار کنم پس🥲

پوستم خیلی پر از جوش و بد بود با این روتین ها کمی روبراه شده😔

از محصولات خوب استفاده کنی و درست و اصولی چرا باید نازک بشهاما اگه درست استفاده نشهبله اسیب زاسهمه چ ...

همیشه سعی کردم از مارک های شناخته شده و خوب استفاده کنم ولی حس میکنم پوستم ظریف شده نسبت ب قبل

ولی خب قبلا اصلا بدون کرم پودر جایی نمیرفتم الان واقعا حال پوستم خوب شده 

نمیدونم قطعش کنم یا مادام باید استفاده کنم؟ ؟

چکار کنم پس🥲پوستم خیلی پر از جوش و بد بود با این روتین ها کمی روبراه شده😔

جوش ی مشکل داخلیه اونو درست کنی صورت صاف میشه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم