2777
2789

شنیده بودم خیلیا تا یکسال بعد زایمان پاک میمونن من پاک که نموندم هیچ  بعد زایمانم ۴ ماهه خونریزیم قط نمیشه چن روز قط میشه دوباره شروع میشه ب لکه بینی بعد قط میشه بعد یهو شدید میشه یهو خییییلی شدیدتر میشه کلا قاطی شده کلافم قرصای دکترا هیچی نمیکنه بقایا هم ندارم سونو رفتم.  شمام جای من باشین کلافه میشین؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم خیلی سختهایشالله زوووود خوب شی

فدات شم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

برید کورتاژ تشخیصی

مگه بقایا نباشه هم کورتاژ میکنن

منم ۴ ماه بعد از زایمان از واژن و ۶ ماه بعداز زایمان بعداز هردفع مزاج از مقعد خونریزی داشتم .

ولی بعداز ۶ ماه کاملا درست شد.

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

وای چرا من ماه دوم یه روز پریود شدم بعد سه ماه کلا پریود شدم 

خورد تو ذوقم   تازه بدیش اینه بعد زایمان هم روزای پریودم بیشتر شده هم پریودام دردناک شده هم پی ام اسم سگ سگ میشم    اصلا اینجوری نبودم 

یکی از دلایلی که تا حالا بچه نیوردم ، همینهبچه خار و مادرمون رو با هم می گاد

خیلی بخدا. الان از وقتی زاییدم چون خونریزی داعمی دارم سرمم صب تاشب داعم درد میکنه همم بچه انققققد گریه میکنه دیگه خودمم الان اشکم ریخت خیلی خستم

وای چرا من ماه دوم یه روز پریود شدم بعد سه ماه کلا پریود شدم خورد تو ذوقم تازه بدیش اینه بعد زایما ...

وای منم قبل زایمان هرکی میگفت پریودی چیه کی میشه پاک شیم واسم عجیب بود چون اصلا اذیت نمی‌شدم ولی از بعد زایمان ماهی چند روز به خاطر تغییرات هورمونی دچار سردرد میشم تا ژلوفون نخورم خوب نمیشه

منم مشکل شمارو داشتم البته من تا دو ماه اینطوری بودم چون توی زایشگاه خونریزی کرده بودم ورحمم نازک شده بود و استرس داشتم زیاد رفتم دکتر خوب نشدم تا اینکه یه دکتر بهم قرص اوپتی وومن داد با قرص ففول و قرص انتی بیوتیک خدارو شکر خوب خوب شدم.

وای منم قبل زایمان هرکی میگفت پریودی چیه کی میشه پاک شیم واسم عجیب بود چون اصلا اذیت نمی‌شدم ولی از ...

اره من اصلا یادم میرفت پریودم الان نصف ماه تو پی ام اس داغونم بقیشم درد قبل ش و خودش و ...     حالا فکر میکردم بعدش قرار بهترم بشم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️