2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تی رفتم هیچی نخوردم اونجا فک کنم گف برو ی چیز شیرین بخور یادم‌نمیاد😱

کاش بابای من بجای بابای تو مرده بود💔

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

کاش بابای من بجای بابای تو مرده بود💔

🙄نمیدونم چی بهت میگذره نصیحت و این حرفام درست نیس الان . فقط میتونم بگم الهی برسه روزایی ک دلت شادی میخاد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

🙄نمیدونم چی بهت میگذره نصیحت و این حرفام درست نیس الان . فقط میتونم بگم الهی برسه روزایی ک دلت شادی ...

بآور میکنی تا حالا که ۳۸ سالم هیچ وقت معنی پدر نفهمیدم 

یه پدر شکاک بداخلاق فحاش بی غیرت صبح تاشب بخواب خونه جلو همه تحقیرکننده کنه بخاطرش هیچ کجا نریم و...... اوووه بخوام بگم تا صبح طول میکشه 

خدا پدرت خوبت رحمت کنه❤️ قدر بدون همینکه تو این چندسال که دیدیش یه پدر خوب بود برات

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....