2777
2789
بآور میکنی تا حالا که ۳۸ سالم هیچ وقت معنی پدر نفهمیدم یه پدر شکاک بداخلاق فحاش بی غیرت صبح تاشب بخو ...

چی بگم میدونم سخته . اما ب مرگش راضی نباش. بسپر ب خدا

ممنون خدا اموات شمارو هم رحمت کنه 

کاش بود واقعا کاش میشد دوباره ببینمش

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم میدونم سخته . اما ب مرگش راضی نباش. بسپر ب خداممنون خدا اموات شمارو هم رحمت کنه کاش بود واقعا ...

مرگش😂

کاش  من دنیا اومدنی مرده بود 

اگه پدرت جلو همه کتکت بزنه مادرتم بزنه بعد بقیه بپرسن چرا میزنی بگه چون شما اومدید خونه ما مهمونی از لج شما میزنم بعد بقیه با ناراحتی و گریه بلند بشن برن آنوقت حس تو نسبت به پدرت چیه؟ 

ای بابا ول کن بیخیال

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من صبحانه نیمرو خوردم ، بدون هیچ خوراکی شیرینی چون دارم سعی میکنم رعایت کنم. قبلشم یکمی راه رفتم. مثانه رو گفت خالی کن با اینکه شکمی بود.

خدا رو شکر نی نی تو وضعیت مناسب بود و لازم نشد کار دیگه ای بکنم. 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40