الان کسایی که یه خوشگل دیدن رفتن سمتش تق خوردن تو آینه میان
بیاید نطق کنید
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
یکی از خوشکلترین دخترایی که دیدم زشت ترین زندگی نصیبش شد هم ظاهرش زیبا بود هم باطنش ولی یه شوهر وحشی خر با یه خانواده مزخرف پسرشو گرفتن بیرونش کردن یعنی ۹۸ درصد مردا آرزوی همچین زنی رو داشتن چه از نظر زیبایی چه خانواده چه کدبانویی
چشمای درشت سبزعسلی . موهای بور حالت دار . پوست سفید بدون لک . بینی کوچیک وعروسکی. لبهای قلوه ای . قد بلند و کشیده . همه اینارو طبیعی بدون هیچ عمل زیبایی انقدر قشنگ