2777
2789

دخترا خیلی اهل تیکه انداختن و خاله زنک بازی این چیزان درصورتی که به نظرم پسرا خیلی ساده ترن و خیلی هم با همدیگه خوبن مثلا میرن بیرون یکی که حساب میکنه دیگه انتظاری از بقیه دوستاش نداره حتی توی همه جا خیلی بیشتر هوای همو دارن از خطای هم چشم پوشی میکنن درصورتی که من این مسئله رو تو دخترا خیلی خیلی کم دیدم دخترا کوچک ترین رفتارهای همدیگه رو منظور میگیرن و باهم قهر میکنن انتظارات بیجا از هم دارن هر وقت تو فامیل با پسرا بازی می کردم خیلی خوش میگذشت اما تو جمع دخترا که بودم سر یه بازی معمولی آخرش به دعوا ختم می شد من خودم دخترم و اینها همش حرف دلمه 

درکت میکنم و یجورایی موافقم با این که دلم نمیخواد اینطور باشه ولی همینه...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اول بگو دوست اجتماعی جنس مخالف داشتی تاحالا یا نه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

وای حالا اینو ببر تو محل کار 

من تو محل کار اینقدر که با پسرا راحت ترم با دخترا نیستم

باید نازشون رو بکشی کار کنن

باید مراقب باشید پرید شدن حرفی نزنی بهشون بربخوره

پشت سرت هزارتا حرف میزنن

وای وای وای

ولی پسرا بنده های خدا از توشون ۱۰ درصد خورده شیشه دار در میاد اون هم مطمین باش یه دختر زیر پایش نشسته

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

چه کاری از دست ما برمیاد؟ 

(در مورد خرج گروه رو دادن هم، هر اکیپ سالمی به صورت دونگی یا اگر خیلی متوازنن نوبتی پرداخت میکنن، و اگر یه عده همیشه پرداخت کنن و یه عده نه، نهایتا اکیپ از هم میپاشه. اتفاقا اینی که تعریف کردی غلطه) 

منم دقیقا

رفیق پسرم بیشتر تا دختر

چون اهل فت فات و جلو روت خوب باشن پشت سرت صد رنگ نیستن

یا رو روعن یا بدن

از طرفی هم تک دختر کل خانوادم

با پسر خاله وپسر دایی بزرگ شدم

دیگه با مذکر جماعت راحت ترم

با این ک پسرم 

ولی میگم پسری ک اینجور باشه کم گیر میاد

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم