2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شکلی بود؟

سفید بدون لک یا جوش ابروهاش خیلی کلفت نبود نازک بد شکلم نبود یه دماغ کوچولوی نچرال موهای نرم بلند دستای ظریف خوشکل قد متوسط اندام خوب نه چاق نه لاغر..رفتار به شدددددت مودبانه

داشتم دنبال یه نفر میگشتم پیدا کردم یه دختره بود ، موهاش بلند مشکی موج دار تا پایین کمر بود ، باسن درشت و سینه درشت و کمر باریک بود ، دختره راحت میتونست مدل شه کمی لاغر میکرد مثل بلاگرای آرایش معروف خوشگل خدادی بود پوستش سفید بود مژه هاش بلند و چشماش کمی درشت بود ولی نه زننده لباش هم پر بود صورتش هم خوب بود یعنی من دخترم دلم میرفت اینو میدیدم صداش هم جون میداد برا گویندگی خدا از ظاهر براش چیزی کم نذاشته بود تعجب میکنم چرا هیچ پسری جرئت نمیکرد نزدیکش بشه ولی احتمالا پیشنهاد زیاد داشته 

یبارتو بیمارستان دیدم دختره قدبلندکمرباریک باپوست صاف و سفید موهاش بوربود بافته بودشون صورتش گرد و کلااجزای صورتشم مناسب بود بی هیچ عیب و نقصی بود قربون خدا بشم منو مص ته دیگ آفریده انوقت