2777
2789
عنوان

داداشم از همسرم یک میلیارد پول گرفته الان نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنان مال خود به غیر مده ک مال خود طلبیدن کمتر از گدایی نیست من برعس شما ی پول کلانی رو قرض دادم خواه ...

ماهم به یکی پول دادیم بعد دو سال و خورده ای که پولمون رو پس گرفتیم باهامون قهر کرد 🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اشتباهتون اینه که ب برادرتون فهموندید اینهمه پول دارید اصلا کار درستی نیس پول تو حساب نگه داشتن حداق ...

دقیقا ،چند روز پیش به همسرم هم گفتم دیگه توبه من نمیگم چقدر پس انداز داریم . همسرم قرار بود زمین بخره باهاش یا با داداشش میخواستن شریکی مغازه بگیرن دیگه اونا جور نشد و پولا موندن 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

داداشت پروئه اینک گفت یک هفته اون پولم گفت یک ماهه الان میگ ۳ماهه بعد میگ ۶ماهه بعدم یک ساله

بگو شوهرم پولو لازم داره واسه کارش روش حساب کرده. نگو نمیخوایمش و میخوام طلا بگیرم

اینی ک من میبینم سودم بهتون نمیده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ماهم تو همچین شرایطی قرار گرفتیم برادر همسرم گفت پول به من بدین قرض!قبول نکردیم ما

الان باهامون سرسنگینه

ولی من برام مهم نیست بهترین کارو کردم

پولت حداقل سه ما دست کسی باشه از ارزش میفته 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سودش رو بگیرید چون پول از اعتبار می افته

همسرم میگه ۱ماهه بدن سودش رو اصلا نمی‌خوام .

داداشم هم میگه یه ماهه نمیشه و پول رو خورد خورد میدم .اونو هم همسرم قبول نمیکنه و میگه پول خورد خورد می‌ره رو هوا و یک جا میخواد .

واسه سود حداقل حداقل ۳ماه باید صبر کنیم تازه اگه بتونه نقد بفروشه همه رو

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
ماهم تو همچین شرایطی قرار گرفتیم برادر همسرم گفت پول به من بدین قرض!قبول نکردیم ماالان باهامون سرسنگ ...

داداشم خیلی خوبی کرده در حقمون ، نه من و نه همسرم دلمون نمیاد ناراحت بشه ازمون.ولی توقعش یکم زیاده. 

دیروز ماشین j7ثبت نام می‌کردن هر چند وقت یه بار این اتفاق میوفته ،به همسرم دیگه نگفتم ولی با خودم گفتم اگه نمی‌دادیم پول رو بهش می‌تونستیم بگیریم الان ماشین رو 

همسرم میگه ۱ماهه بدن سودش رو اصلا نمی‌خوام .داداشم هم میگه یه ماهه نمیشه و پول رو خورد خورد میدم .او ...

چ اشتباهی کردی پول دادین. آخرش دعوا میشه ولی بازم پولو کامل نمیده همون خرد خرد میده

کاری نمیتونی بکنی هرچی بگی گوشیو قطع میکنه تمام

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

داداشت پروئه اینک گفت یک هفته اون پولم گفت یک ماهه الان میگ ۳ماهه بعد میگ ۶ماهه بعدم یک سالهبگو شوهر ...

نه سود رو میده .

درکش میکنم چون دست و بالش تنگه و الان موقعیت داره واسه خرید و فروش داره از فرصت استفاده می‌کنه . خودم از کارشون سر در میارم و میدونم تا جنسا رو آب کنن اگه نقد بدن بهش ۳ماه اگه ندن شاید تا عید طول بکشه 

چ اشتباهی کردی پول دادین. آخرش دعوا میشه ولی بازم پولو کامل نمیده همون خرد خرد میدهکاری نمیتونی بکنی ...

دیگه به هفته ای قرض خواست ماهم دادیم