2777
2789
عنوان

داداشم از همسرم یک میلیارد پول گرفته الان نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 47 پست
اصلا چرا برادرتون باید از سرمایتون خبر داشته باشهخیلییی پرروعه واقن و تقصیر خودتونم هست

خیلی صمیمی هستیم با هم .

ولی تقصیر منه خودم گفتم چقدر سرمایه داریم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
عنان مال خود به غیر مده ک مال خود طلبیدن کمتر از گدایی نیست من برعس شما ی پول کلانی رو قرض دادم خواه ...

ایشالله که به اینجاها نمیرسه .آخه داداشم و خیلی دوست دارم .از این طرف هم به همسرم حق میدم 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه؟ مراوده مالی با خانواده و دوست و فامیل بزرگترین اشتباه ممکنهاصلا چرا باید داداش شما بدونه ...

تقصیر خودم بود ،۸ودم گفتم بهشون چقدر داریم

سه ماه دیگه پولتون هیچ ارزشی نداره بگو یه هفته ای پس بده

وقتی نداره فعلا از کجا بده . از دوطرف تو فشارم 

کسی ک بهت میکه ی هفته یا ی ماه  دیگه پس میدم رو هیچ وقت باور نکنید....

لوزمی نداره برادرتون میدونست این همه پول دارید

خودتون بندازید تو آتیش کمتر دلتون میسوزه تا دادین ب کسی دیگه تا اونو ب فنا بده... سه ماه دیگه هم پس نمیده

و رابطه تون بخاطر ی رودربایستی الکی بهم میخوره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
وا بگو بفروشه بده

بفروشه میده دیگه .موضوع اینه میگه آب کردن و پول کردنش ۳ماه طول می‌کشه در حالی که پول رو ۱هفته ای ازمون گرفته بود.

ایشالله که به اینجاها نمیرسه .آخه داداشم و خیلی دوست دارم .از این طرف هم به همسرم حق میدم

منم اون خواهرمو خیلی دوست داشتم یک ماهه گرفت ک وامشون بیاد بده وامشون اومد خونه ساختن زعفروناشونو فروختن طلا خریدن بعد یکسال ک گفتم پول شدم آدم بده ....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

منم اون خواهرمو خیلی دوست داشتم یک ماهه گرفت ک وامشون بیاد بده وامشون اومد خونه ساختن زعفروناشونو فر ...

خیلی حس بدیه به خاطر پول آدم از عزیزاش دور بشه 

عشق خواهر به برادر  اکثر اوقات یک طرفه است 

شک نکن برادرت اولا اگه پول داشت بهت نمی گفت چقدر داره

بعد هم اگه می دونستی و ازش قرض می خواستی بهت نمی داد

برادرها اکثرا فقط دوست دارند از خواهر سو استفاده کنن و خواهرشون را بدوشن

ببخشید عزیزم خیلی شل هستید

هم تو هم همسرت

بنظرت یک میلیارد دو سه هفته پیش که طلا رو‌ نه تومن بود با الان یکیه

الان موقعیت پول قرض دادنه؟

نمیدونم خیلی بی حساب کتاب رفتار کردید خلاصه

مامان دوتا گل پسر

عشق خواهر به برادر اکثر اوقات یک طرفه است شک نکن برادرت اولا اگه پول داشت بهت نمی گفت چقدر دارهبعد ...

درسته بهمون حتی مامانم نمیگه چقدر داره ولی تا حالا واسه هیچ کاری نه نگفته بهم ، واسه همین میترسم ناراحت شده باشه ازم