جریان از این قراره که همسر من خیلی رودربایستی داره باهمه ،
خلاصه الان دوهفته میشه که واسه یه کاری داداشم ازمون پول خواست به مبلغ ۵۰۰تومن و گفت به هفته ای میدم .
بعدش باز به همسرم زنگ زد و ۶۰۰هم خواست و باز گفت این ۶۰۰رو یک هفته ای میدم اون یکی رو هم یه ماهه .
همسر من راضی به شراکت نبود از اول ولی داداشم چون پول نداشت میگف شریک بشیم .
همسرم در آخر راضی شد ۵۰۰پس بده داداشم و واسه ۶۰۰ شریک بشن(اون موقع داداشم میگف که توی ۱الی ۴۰روز جنسا رو میفروشم و با سودش بهتون پس میدم)
الان امروز زنگیده میگه به همسرت بگو اگه پول لازم نداره من ۵۰۰وام گرفتن دوباره برم جنس بگیرم و پول همسرت بمونه واسه وقتی جنسا رو آب کردیم .
به همسرم گفتم گف ۱۵۰ رو بگو پس بده چون مال یکی دیگه هست ۹۵۰که مونده ۱ماهه بده بدون سود و اینا .
الان باز داداشم داره میگه من ۱ماهه نمیتونم پولتون رو پس بدم و حداقل ۳ماه باید صبر کنید تا جنسا پول بشه .
میگه شما چندین ماه پول تو حسابتون بود کاری نمیکردین الان که من پول لازم شدم شما پول میخواین . مامانم هم طرف ما رو گرفت و گفت اونا قرض دادن واسه یه هفته نه ۳ماه ،داداشم هم ناراحت شد و گوشی رو روم قطع کرد
نمیخوام رومون تو روی هم باز بشه .
بهش حق هم میدم بلند پروازه یکم و به کم قانع نیس و میگه زیاد سود کنم و جنسا رو زود آب نکنم ولی از این طرف هم درسته همسرم چیزی به روش نمیاره ولی میدونم راضی نیس .
داداشم یه تومن سرمایه نزاشته این وسط و همش رو از شوهرم گرفته .
ما راستیتش به این پول هنوز نیاز نداریم ولی همسرم قصد داشت اگه موقعیتش جور بشه یه ماشین یا زمین بگیره بهش میگم میگه این همه صبر کردین سه ماه هم روش یا مثلاً من باردارم قراره طلا بگیرم واسه بچم و خودم الان میگم این پولو بده بهمون و من برم باهاش طلا بگیرم ازم ناراحت میشه که خواهرم پول رو از من گرفت و رفت واسه خودش طلا گرفت