2777
2789

جریان از این قراره که همسر من خیلی رودربایستی داره باهمه ، 

خلاصه الان دوهفته میشه که واسه یه کاری  داداشم ازمون پول خواست به مبلغ ۵۰۰تومن و گفت به هفته ای میدم .

بعدش باز به همسرم زنگ زد و ۶۰۰هم خواست و باز گفت این ۶۰۰رو یک هفته ای میدم اون یکی رو هم یه ماهه .

همسر من راضی به شراکت نبود از اول ولی داداشم چون پول نداشت میگف شریک بشیم .

همسرم در آخر راضی شد ۵۰۰پس بده داداشم و واسه ۶۰۰ شریک بشن(اون موقع داداشم میگف که توی ۱الی ۴۰روز جنسا رو میفروشم و با سودش بهتون پس میدم)

الان امروز زنگیده میگه به همسرت بگو اگه پول لازم نداره من ۵۰۰وام گرفتن دوباره برم جنس بگیرم و پول همسرت بمونه واسه وقتی جنسا رو آب کردیم .

به همسرم گفتم گف ۱۵۰ رو بگو پس بده چون مال یکی دیگه هست ۹۵۰که مونده ۱ماهه بده بدون سود و اینا .

الان باز داداشم داره میگه من ۱ماهه نمیتونم پولتون رو پس بدم و حداقل ۳ماه باید صبر کنید تا جنسا پول بشه .

میگه شما چندین ماه پول تو حسابتون بود کاری نمی‌کردین الان که من پول لازم شدم شما پول میخواین . مامانم هم طرف ما رو گرفت و گفت اونا قرض دادن واسه یه هفته نه ۳ماه ،داداشم هم ناراحت شد و گوشی رو روم قطع کرد 

نمی‌خوام رومون تو روی هم باز بشه .

بهش حق هم میدم بلند پروازه یکم و به کم قانع نیس و میگه زیاد سود کنم و جنسا رو زود آب نکنم ولی از این طرف هم درسته همسرم چیزی به روش نمیاره ولی میدونم راضی نیس .

داداشم یه تومن سرمایه نزاشته این وسط و همش رو از شوهرم گرفته .

ما راستیتش به این پول هنوز نیاز نداریم ولی همسرم قصد داشت اگه موقعیتش جور بشه یه ماشین یا زمین بگیره بهش میگم میگه این همه صبر کردین سه ماه هم روش یا مثلاً من باردارم قراره طلا بگیرم  واسه بچم و خودم الان میگم این پولو بده بهمون و من برم باهاش طلا بگیرم ازم ناراحت میشه که خواهرم پول رو از من گرفت و رفت واسه خودش طلا گرفت

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با توجه با قیمت طلا ودلار ارزش پولتون پایین اومده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نباید رو میکردید جلو داداشت پول دارین هیچ کس نباید از حساب بانکی ادم خبر داشته باشه 

دوست منم شوهرش هی میومد فامیل زنشو ضامن میکرد بعد هر ماه تن لرزه داشتن شوهره هم هر ماه شاخ و شونه میکشید حالا مگه چی شده 

اگه الان نگیری سه ماه دیگم دادنی در کار نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وای چه داداش پر رویی داری،ماهم به هرمی ده روزه پول دادیم پس نداد بعد یک سال دوسال هم که گفتیم پولمون رو بدید ناراحت شدن،بعضی ها که پرو پرو پس ندادن مونده برای اون دنیا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عنان مال خود به غیر مده ک مال خود طلبیدن کمتر از گدایی نیست من برعس شما ی پول کلانی رو قرض دادم خواهرم وقتی بعد یسال گفتم پس بده و گرفتم الان دوساله ک باهم حرف نمیزنن...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

میدونی چیه؟ مراوده مالی با خانواده و دوست و فامیل بزرگترین اشتباه ممکنه

اصلا چرا باید داداش شما بدونه چقد تو حساب شما هست؟ یا شما چند وقته پولتون نگه داشتین؟

بخدا ک این پول آتیش میزنه ب روابط خانوادگی