2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بتا

5130 بازدید | 15 پست

خانم ها من آخرین پریم ۲۰اسفند بود 

شنبه ازمایش بتا دادم ک ۲۷سیکلم بود بتا شد ۳۱۶

امروز رفتم سونو گفت ۴هفته و ۲روزم و ی چیز خیلی کوچیک تو عمق آندومتر میبینه ولی بازم چیزی معلوم نیست ۲هفته دیگه تکرارش کنم

گفت میخوای خیالت راحت شه آز بتاتو تکرار کن 

منم همون موقع رفتم آز دادم و بتا شده بود ۵۷۲۱

امروز ۳۲ سیکلم

به نظرتون زیاد بالا نرفته؟

مگه بتا بین ۱۵۰۰ـ۲۰۰۰ باشه نمیشه ساک بارداری  و دید پس چرا برای منو ندید؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

مهسا جون ول کن چرا اینقد استرس میدی به خودت .مطمن باش گل پسرت تو دل مامانش جا خوش کرده

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهسا جون ول کن چرا اینقد استرس میدی به خودت .مطمن باش گل پسرت تو دل مامانش جا خوش کرده

اخه پس چرا سونو چیزی ندید😔😔😔

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

من در مورد بتا میدونم ک اگه هر48ساعت دو برابر شه یعنی باردایت اوکیه...چون سونو هم رفتی پس خارج رحم هم منتفیه...انشالله بعد دو هفته همه چی و رویا میکنن بدنه دیکه ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه یا هر چیز دیکه 

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

نگران نباش عزیزم دو هفته دیگه برو یه سنوی خوب به احتمال زیاد قلبش هم نشون میده بتا خوب رفته بالا بتای من هفصدو پنجاه بود سنوی معمولی هیچی نشون نداد رفتم سنوی واژینال جنین پنج هفته نشون داد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
من حساب کردم هر ۴۸ساعت ک بخواد ۲برابر بشه باید حدودای ۱۸۰۰ باشه الان درسته؟

من ی بارداریم ۱هفته  قبل موعدم ۶۵۰۰بود😐

ک البته سقط شد

اما دو بارداری دیگم ک خداروشکر خوب بود بتام ۳۰۰ یا ۵۰۰شد  ک اونموقع نرفتم سونو

اما وقتی رفتم سونو ۷هفته بودم ساک رو دیدن 

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
نگران نباش عزیزم دو هفته دیگه برو یه سنوی خوب به احتمال زیاد قلبش هم نشون میده بتا خوب رفته بالا بتا ...

منم برای همین نگران شدم گفتم بتا ک خوبه چرا چیزی ندید😔😔

من ی بارداریم ۱هفته  قبل موعدم ۶۵۰۰بود😐 ک البته سقط شد اما دو بارداری دیگم ک خداروشکر خوب بو ...

یعنی بتای بالا باعث سقطت شده؟

یعنی بتای بالا باعث سقطت شده؟

منظورم اینه بتام غیرطبیعی بود اخه ۱هفته مونده ب موعدم اونقدر بود خیلی غیر عادی بود و حاملگیم پوچ بود

اما واسه شما چندروز از موعدت گذشته و درثانی بتات هم خوب بالارفته عالبه.منتها هنوز واس سونو زود بوده رفتی ۲هفته دیگه بری اوکی هست😊

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
 منظورم اینه بتام غیرطبیعی بود اخه ۱هفته مونده ب موعدم اونقدر بود خیلی غیر عادی بود و حاملگیم پ ...

ان شاالله